145312 Bayanlar sultanbeyli adil de oturuyorum bilmiyorum lohusalıktwn mıdır asurı korkuyorum deprem olacak diye uyuyamıyorum korkudan
BenMathilda 145312 korksanız da olacak korkmasanız da olacak eğer olacaksa tabii. Olmayacaksa boşa korku duymuş olacaksınız. Olacaksa da yine korkunuz bir şeye fayda etmiş olmayacak. Öyleyse en iyisi korkmayı bırakmak eheh :))
alpikooo 145312 olacak bu kesin ama vakti zamanını rabbim bilir içini ferah tut bana da oluyor bebeğim mama ile besleniyor ya deprem olursa mama bulamazsak aç kalırsa diye ağlıyorum belkide oturduğumuz evden sağ çıkamayacağız rabbim evlatlarımızı korusun bizleri de onlara bağışlasın
Elmsnghn 145312 stres yapmayın nolur. Her stres sizden evvel bebeğinize etki ediyor. Bazı şeylerin maalesef önüne geçilmiyor. Bazı şeyler kadere bağlı. Gerci biz deprem bölgesinde olup bizim kaderimizi ihmale bağladılar ama neyse.. herkes isini baştan düzgün yapsaydi beşik gibi sallansakta korkumuz olmazdi.
Neslihan_46 Arada bir banada oluyor fakat ben yazın 8. Katta Osmaniye de 5,5 depremini yaşadım çok korkunçtu ne yapacağımı bilemedim ondan sonra kaldı arada geliyor bi ter basıyor sanki sallanıyor gibi hissediyorum bakıyorum herkes normal kendime geliyorum