Merveahmettoprak dilarayldrmm35 11 ay oldu benim 6. Ayımda oldum 7. Ayımda oldum sonra 2 buçuk ay olmadım bu ay yine gecikti hala düzene girmedi ve aşırı az oluyorum olunca
dilarayldrmm35 Merveahmettoprak korunuyor musunuz peki ? Ayyy kadım olmak ne zor ya 😂😂 hep bi korku 😂🙈🫠
angelottes dilarayldrmm35 52 gün önce doğurdum ama üç dört gündür aşırı bir regl sancısı var olmadım daha bakalım şiddetli ağrıyor yani
Zme dilarayldrmm35 bende doğumdan hemen sonra 11 gün regl oldum sadece sonra kesildi ta bir daha 4 ay sonra regl olmuştum. K.v ve annem bana doğumdan sonra 40 gün regl olursun falan diye anlattı ama doğumdan 11 gün sonra reglimin bittiğini söylediğimde çok şaşırdılar hatta bi sıkıntı mı var acaba doktora mo gitsen falan dediler doğumdan sonra 11 gün oldum sonra dediğim gibi 4 ay gelmedi hiç 4 ay sonra düzenli olmaya devam ettim
papatyaaybars 10 ay oldu olmadım dedim ki ramazanda da adet gormezsem full çekerim,diye seviyordum cumartesi akşamı adet oldum komikmi trajikomik mi anlayamiyorum hala 🙄😂
1anaa2evlat dilarayldrmm35 bünyeden bünyeye değişiyor sanirim korunuyosanuz korkmayin devlette doğumda yaptım emzirme eğitimi verirken anlattılar süt korur diye güvenmeyin mutlaka korunun demişti hemsiremiz ben bı suni sancılı birde kabus gbi geçen bir sezeryan doğum atlattım iki dogumumda da 1 ay sonra regl olmuştum
dilarayldrmm35 1anaa2evlat eşim korunuyor oda eminim diyor çarşamba günü spiral taktırcam hayırlısıyla
dilarayldrmm35 zeynptgb en güzeli 2 ideal ama bizimki daha küçük 9 aylık birde tek başıma bakıyorum çok zorlanıyorum
dilarayldrmm35 bebekgoktug ya bende çarşamba günü taktırcam spiral insan korkuyor bide benim hamileliğim çok geçti tek başımayım ister istemez korkuyorum
bebekgoktug dilarayldrmm35 bende 2. Çocuk düşünmüyorum canım o yüzden korkuyorum Rabbim isteyene nasip etsin bu sebeple 3 korunma yöntemiyle bırden korunuyorum 🤣
dilarayldrmm35 bebekgoktug 3 korunma yöntemlerini öğrenebilir miyim 😂🙈 rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏
bebekgoktug dilarayldrmm35 hahah spiral+prezervatif+geri çekilme valla işte abartı gibi gelebilir de yani ben panik bir insanım yani henüz hiç adette olmadım takipte edemiyorum zaten bir de cidden düşünmüyorum Rabbim isteyene versin haa bu kadar korunmaya da olursa başımın üstünde yeri vardır ne diyim 🤣😅