Marianne Umutunannesi_ 2 yumurta, 1 muz, ekmek, ahududu reçeli, tereyağı, kefir, su, çay, domates salatalık.
prensesikizler Melekhnm ben dün gece kalkamadim , bugün zor geçti bana . Gerci benim ikizlerim var iftar saati zorladılar beni pek yiyemedim eşimde yoktu sonrasında da kızım durmadı ağladı derken yorgunluktan uyuyakalmışım.
hndathn Umutunannesi_ diyetisyenimin listesinden devam😁bu gece mesela kıymalı yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir bol yesillik 10 tane fındık 1 porsiyon meyve 1 bardak bitki cayi
Deletedmom_110 Umutunannesi_ bende düşünüyorum şu soda az fazla içtim o saatte yiyince dokunuyor ne yapmam bilmem
2boymommy Umutunannesi_ 1 dilim tam bugday ekmegi 1 yumurta Kasar zeytin yesillik domates Simdi yattim biseyde yemedim niyetlenip yatsammi yada sahura kalksammi diye düsünüyorum 🙈
muazinannesii Umutunannesi_ ben kahvaltıcıyım yumurta peynir domates salatalık bal vs seviyorum 😃 eşimde yemekci onada iftardan kalan yemeği ısıtıyorum onu yiyor🤷♀️
oglumubeklerken Umutunannesi_ 2 yumurtadan lorlu yumurta yapıcam, domates keserim, 2 ceviz, 1 dilim tam buğday ekmeği
KahveliVera Umutunannesi_ Mantar graten 🍄 Yumurta 🥚 haşlama istedi eşim Bende başka napsam diye düşünüyorum 😏