bsrdmrblk2 Merhaba kızlar genelde sabah uyanınca çıkmış birçok kişide ama bende akşam birdenbire oldu avuç içimde turuncu lekeler çıktı yıkadım geçmiyor kokmuyor da neden olabilir bilgisi olan var mı
terliklerimlegeldim bsrdmrblk2 Gelir şimdi, cinlerin düğününe katılmışsın 3 harfliler yaktı sana o kınayı diyenler ahahdhddhdh
nehirsude0 bsrdmrblk2 kiz cinlerin dugunune mi gittin kina yakmislar sana halayda cektin mi tövbe estağfurullah ironi yaptim tabi 😅😂 bir tür mantar cesidi olabilir canim doktora gorunmelisin😊
Menessasmom bsrdmrblk2 bilemedim bununla ilgili çok fazla teori var ama bi kaç güne geçiyor merak etme
bsrdmrblk2 terliklerimlegeldim ay evet gelmesinler lütfen zaten internette saçma sapan bu tarz şeyleri görünce buraya yazmak istedim 😂😂
bsrdmrblk2 Menessasmom evet dediğiniz gibi çok farklı bilgiler var zararsızdır büyük ihtimalle ama ilk kez olunca da merak ettim teşekkür ederim 🤗
bsrdmrblk2 nehirsude0 ay şakası bile insanı bir tedirgin ediyor 😂 teşekkür ederim gideceğim inşallah ☺️
Anne-olmak bsrdmrblk2 Hurafelere inanıp korkmayın lütfen Bu bir mantar türüdür ve genelde kendiliğinden geçer Geçmezse dermatoloğa görünün Geçmiş olsun
bsrdmrblk2 Anne-olmak evet doktoraya gitmeyi düşünüyorum zaten bulaşıcı falan yazınca internette biraz tedirgin oldum küçük bebeğim var çünkü
nehirsude0 bsrdmrblk2 aynen canim malesef gogleyi bile istila etmis bazi cahil kesimler ilk yazdiginda da kesin o cikmistir 🤔
bsrdmrblk2 nehirsude0 evet direkt onlar çıktı 🤦♂️ İnternette sağlıkla ilgili doğru bilgi bulmak pek mümkün değil zaten