Makasal Ben bittim yardım edin kızım 23 aylık ve şu bir haftadır huyu çok değişti. Normalde de uykuyu seven bir çocuk değildi ama biz o günlerin yine de kıymetini anlamamışıZ. Bir haftadır gece uykuya yatıramıyorum ağlama krizleri yaşanıyor öyle böyle çıldırmak değil ama 😔😮💨 ne yapacağım ben bana akıl verin. Bıraksak 2 gün uyumaz. Gece de bin kere kalkıyor ağlayarak 😭😭. Gündüz mesela uyutmadım bugün belki yorulur uyur diye ama yok fayda etmedi. Akıl verin bana
Esraemir34 Makasal benim bebeğim de 23 aylık gerçekten isyan bayrağını çektiim benimde bu son 10 gündür asla uyumak istemiyor bütün gün evi altını üstüne getiriyor bir deri bir kemik kaldım vallahi ama ne yapalım yapalım sağlıklı olsun da 😂😂
gmzlgzll Makasal bizde 2 yasa girdiğimizde beri gündüz uykusu bitti gece de direniyor geç uyuyor gün icnde bnide yıpratıyor tabi çözüm yok 3 te duzelir umudundayim inanın hele de şu Ramazan da 7 de uyanıyor ve asla uyutmaz beni
saglamd Bnde bekleyeyim bari oğlum da aynı 20 aylık daha ama kendimi pataklama aşamasına geldim artık
Makasal saglamd ay neymiş bu iki yaş sendromu ya mahvetti beni bende ince bir çizgi kaldı kafayı yememek için.
saglamd Makasal herşeye ağlıyor vuruyor konuşuyorum yok istediğini yapıyorum yok yemek yemez gerçekten çok yoruldum bnde bu süreç beni mahvetti
ArdeninAnnesi3322 Makasal anladım benimki de uyumuyordu emmeyi kesince uyudu da onu söyleyecektim Allah yardımcınız olsun o zaman dualarım sizinle ..
Makasal Esraemir34 ya evet şükür ki sağlıklılar aslında Allah başka dert vermesin 🙏 ama uyusunlar da yaaaa. Papatya çayı vermeyi bile düşündüm bi ara🙈 gün içinde çok aksileşti
Esraemir34 Makasal inan ki o kadar seni iyi anlıyorum ki beni gören herkes bana sabırlar diliyor biliyor musun o kadar hareketli ki bebeğim yani gün içinde bir dakika bile oturmuyor onu parka götürüyorum bütün enerjisini orada atıyor bana mısın demiyor yine
Makasal gmzlgzll ayyyy napcaz biz böyle yaa bizimkide 00.30 da zor bela uyuyo gece 2-3 kere kalkıyo ağlayarak. Sonra 8.30 da ayakta oda perişanııııım
Makasal saglamd demekki aynı şeyleri yaşıyoruz bu bi süreç geçecek diyip telkinlemekten başka çaremiz yok gibi
Makasal Esraemir34 yanlız olmadığımı bilmek çok güzel. Yani enerjisini atamıyor diye düşündük biz acaba yeteri kadar yormuyormuyuz diye ama bnce de onla alakası yok ya😮💨
Esraemir34 Makasal canım İnan ki benim oğlum 2 saat parkta enerjisini atsa bile eve gelse aynı enerjide yani onunla alakası yok enerjisini atıyor ama enerjisi bitmiyor yediklerine dikkat ediyor musunuz mesela çok enerji veren şeyler vermeyin
gmzlgzll Makasal geç uyutuyorm geç uyansın yine erken uyanıyor erken uyutuyorm yine erken uyanıyor aradaki denklemi cozemedm,😁 Allah kolaylık versn bize bu minnaklarla
ArdeninAnnesi3322 shrhyt kestim 3 gün uyandı meme diye ama sonra unuttu 4.gunden sonra kesintisiz uyumaya basladi, ama bi arkadaşım da benle bir bıraktı hemen hemen 1 ayı geçti hala geceleri uyaniyormus, demek çocuktan çocuğa da fark ediyor