Kaderkaann Merhaba 6 aylık bebegim var sol gözünde kayma var . Doktor gözlük ve kapama tedavisi verdi. Başına gelen var mı . Bebegim gözlüğü gözünden sürekli almaya caloşıyor yakamıyorum başına gelen var mı acaba? İlerleyen zamanda düzelir mi
Gunsenin Kaderkaann Kaderkaann göz bandı ile kapalı tutmanız Bile düzelmesi için yeterli olacaktır bir yakınımızın çocuğu da öyle olmuş göz bandı ile düzelmiş
Fatmaasel Kaderkaann 1 yaşına kızım var bir gözü 6 derece hipermetrop uzağı bulanık görüyor benim ki bile yarım saat durdurmuyor 6 aylık bebek elbette çekip atar normal yani ama kullanması lazım tabi tedavi edermiş gözlükler bende ne yapcam bilmiyorum günde 1 saat anca takıyor sürekli gözetmek lazim
Songulcelebii Kaderkaann Bebeğinizin kayması içe doğru mu yoksa dışa doğrumu? Benim bebeğim 1 yaşında dışa doğru kaymamız var kapama tedavisi yapıyoruz birçok doktor gezdik gözlük için küçük olduğunu kapama ve gözlüğün mantığının aynı olduğunu söylediler. bizim iki gözümüzde olan kayma kapama tedavisyle birkaç ayda tek göze düştü ciddi derecede fayda sağlıyor aksatmayın☺️
Prensess Kaderkaann Fatmaasel benim kizmda da var gozluk kullaniyorz biz de zor alistik hep cikariyordu fisher pricenin arkadan bantli olan gozlugunu aldk artk cikaramiyor alisti
Kaderkaann Fatmaasel Allah yardımcımız olsun . Gercekten cok zor bir süreç . Gözlükle nasıl hareket edicek nasıl emekliyicek bilmiyorum 😞
Kaderkaann Songulcelebii iç Songulcelebii içe dogru kaymamız . Kapatmayı uyguluyoruz . Ama gözlüğe asla izin vermiyor . Elini atıp agzına sokmaya calolıyor sürekli gözlüğü
Songulcelebii Kaderkaann Anladım çok geçmiş olsun küçük tabi gözlük çok zor ama doktoronuz gözlük dediyse yapacak birşey yok tabiki ama sonuç alacağınızı düşünüyorum inşallah kısa sürede geçer