Barandilan oğlum şuan 6 buçuk aylık 15 gün önce dikişli sünnet yaptırdık Devlet hastanesinde. Önce uyuşturucu iğne yaptı doktor nerdeyse hissetmedi bile iğnenin acısını kucağıma alınca direkt sakinleşip sustu. Bizden köpük bardak istemişti hastane. Sünnet sırasında babasıda bende yanındaydık. Video izleyerek sünnet oldu max 5 dk sürmüştür o kadar bile değildi ama zamanı tam bilemiyorum şuan. Sünnet sonrası 2 saat kadar sakindi hiç sünnet olmuş gibi değildi iğnenin etkisi geçince ağlamaya baya çok ağlamaya başladı gezdirerek yine video izleterek sakinlestirdik. Hastanede ağrı kesici verdiler kendilerinden öğleden sonra eve çıkış verdiler zaten bizim bulundugumuz şehirde böyle işliyor süreç. Eve geldiğimizde de yine aynı sekilde çok ağladı ben 3 saat arayla calpol verdim doktor minamol ağrı kesici şurup verdi ama o bize pek etki etmedi ben calpolle devam ettim. Dr thiocilline ve stafine isimli 2 krem verdi vazelinle karıştırıp sürmemizi istedi 1 hafta boyunca ben ekstra kantaron yağı kullandım yaralı kısma şırıngayla sıktım damla damla. Şuan hâla dikişleri duruyor ama hiç sünnet olmamışcasına oyun oynamaya devam ediyor. Bizim surecimiz ilk gün zor ertesi gün hiç olmamış gibiydi. İnşallah sizinde çabuk geçer şimdiden geçmiş olsun🌼