Hilalgunes Kızlar doktora götürüyorum her 3 ayda bir kan almışlardı birşey çıkmadı 3 ay sonra tekrar kan alalım dediler 9.85 kilo 76 boy yemiyorda katı gıda tüketmek istemiyor çiğniyor yutmuyor ne yapacağımı şaşırdım yardım edin nolur yaşayan varmı
Deletedmom_98 Hilalgunes Şimdi dediğimi eleştirenler olabilir. Lakin katı gıdayı reddediyorsa şu mısır cipsler var ya ondan verin. Cipsi sevdikleri için çiğnemeye başlıyorlar.
semarsel Hilalgunes Geniz eti problemi olabilir. Çünkü katı gıdayı yemek istememe ya da yerken yutmayıp ağızda bekletme bunun bulgusu olabilir. Eğer bu yönde değerlendirmediyse doktorunuza tekrar danışmakta fayda var
Havvaaaysuna Benimki de 15 aylık yemesi güzel emiyo ama hala 9 kilo 74 cm endokrin Dr ü da gördü normal dedi 🤷♀️ bende arada üzülüyorum ama bazı çocuklar ufak oluyo demek ki
Hilalgunes Havvaaaysuna ben çok uzun değilim minyon biriyim eşimde normal erkek boyunda ama o kadar baskı yasiyorumki sanki çocuğuma bakmıyorum
Hilalgunes Deletedmom_98 onu denedim aslında onunla birlikte bir kaç şeyi yiyo cigniyo yutuyor ama genel olarak yutma alışkanlığı tam kazanmadı galiba
Alprnayln Hilalgunes çocuğa hep püre tarzı seyler mi yedirdin ona mi alıştı acaba bide ebeveynler minyonsa çocukta haliyle minyon olur sıkma canını
Hilalgunes Deletedmom_98 enteresan biçimde bazı zamanlar yutuyor bazende tükürüyor yerler ağlamak istiyorum gerçekten ne zormuş
Hilalgunes Alprnayln ilk başta çok korkuyordum püre verdim tekim birşey olur diye şimdi onun cezasını çekiyorum galiba
Hilalgunes semarsel bundan bende şüphelenmeye başladım bazı geceler inanılmaz horluyor ama geniz eti bu yaşta alınmıyor diye biliyorum nasıl tedavi ederler acaba
Canyavrum Hilalgunes of ya benim benim kizimda yemez içmez . aklımı bitireceğim. Birileri yardımcı olsun nolur. 78 cm 10200 kg benimkide .aşırı hareketli. 18 aylık
linaysl Hilalgunes Benimkide aynı boyunu şuan bilmiyorum ama kilo 9700 17 aylık ama iki dakika sabit durdugunu görmedim daha :( ve çok ta yemiyor