aylizmeva Hanımlar 3 aylık bebeğim var. Mide kapasitesi ne kadar bilmiyorum. Silikon uç ile emziriyorum o yüzden etkin ememiyor. Ne kadar emdiğini de bilmiyorum. Emzirmeden sonra sağım yapıp içiriyorum 40-60 CC falan ama içtiğini de kusuyor. Ne yapmalıyım 😭
Elmaliseker aylizmeva bebeğim kilosu ve kilo alımı önemli. 3 aylik kizim 3 saatte 1 50 ml içiyor 4 kilo ..doktor yeterli miktar dedi
minikmucizemaak aylizmeva Bence bebekten beneğe değişir. Benim bebeğim 3 ay 22 günlük 6.500 kg, diş çekimi yaptırdığım için süt sağıp vermek zorunda kaldım ve 160 180 ve falan içti 4 saat süre de
Zengo Elmaliseker kiziniz 4 kilomu yanlis anlamayin lutfen.benim bebgejmde zayif ama bebekler 3 kilo.doguyo.zaten.3.aya kadar sadece 1 kilo mu almis
Elmaliseker aylizmeva ya fazlasını kusar yada reflu vardır.. bazı bebekler bilmez doydugunu verdikçe icer .. kızım 50 60 ml üstünü asla içmez zorlasam kusar .. ama bastada dediğim kilosuna gore miktar ayarlanıyor .
Elmaliseker Zengo 3 ay 12 gunluk 4280 gr kilosu .. 35 haftalik 2345 doğdu yarık damaklı cok az beslenebiliyor ayda 600 700 gram civari aliyor
Elmaliseker aylizmeva doktor genel beslenme kurallarina gore söylüyor ama bebeği tanıyarak gitmek en doğrusu 3bucuk aylik bebeğe saat başı 30 ml geriyorum ama doktor 3 saatte bir 90 ile 120 ml arası vermemi istedi .. cocuk almıyor nasil vereyim