Pogcayanakannesii Kızlar bir tane oğlum var adı Çınar . Tekrar gebeyim şimdi isim önerileriniz varsa dinliyorum. isimlerin gücüne inanıyorum yani taşıdığı anlamlara falan. Anlamlarına göre yazarsınız sevinirim 😌
MeetJoeBlack Pogcayanakannesii Pamir . Pamir İsminin Anlamı: Pamir, coğrafi bir isim olup, Orta Asya’da bulunan yüksek bir dağ silsilesini ifade eder. Bu isim, genellikle yücelik, görkem ve büyüklük gibi özelliklerle ilişkilendirilir.
Pogcayanakannesii Cicektebenimcicekligunlerde evet hem çınara uyumlu hem de isminin anlamını taşısın diye. Çınar güçlü sağlam ağaç demek. Oğlum doğduğundan beri hep sağlık sıkıntısı yaşadı mesela ama maşallah Rabbşm hep güç verdi bir şekilde savaştık. Dirençli maşallah. Amaaa yaramaz 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Pogcayanakannesii maşallah🌸 çağrı ismi hoşuma gidiyor genelde tanıdıklarımda lider ruhlu sakın kişiler
Atlasligunler Pogcayanakannesii bence isimlerin anlamlarını değil de o isimdeki çocukların davranışlarına huyuna suyuna bakın. O şekilde seçin. Çünkü isimler karakteri etkiliyor anlamları değil. Mesela ben bir de fiziksel olarak de etkilediği i düşünüyorum. Örneğin bebeğimin adı atlas ve atlas adındaki çocuklar hep açık tenli yada sarışın oluyorlar.
Pogcayanakannesii dilara2387 poyraz adının anlamı çok derin bak yine üzüldüm 😒 biz oğlumuzu ilk öğrendik eşimin hep hayalı poyrazdı. Eşim bu adı bi yerde konuşmuş oğlumun adını koyucam hayalım diye sen bunu duy amcası. Gitti oğluna poyraz koydu biz koyamadık 😕 Çınar koymustuk. O yüzden poyraz adından geçtik artık
Pogcayanakannesii zeynepays bizim evin aslanı kocam 😂 çınar da ikinci küçülmüş aslan.3. bir aslan uşağa dayanamam 😂😂
Dila97 Pogcayanakannesii oğlumun adı miraç efe 🥰 miraç lar yaramaz olur dediler yinde koydum gercekten yaramaz 😅