delirmeceler Zmc27 her ay hesabıma bir miktar para atar ben faturaları onunla öderim kalanı benim harçlığımdır
Tosbikkkk Zmc27 evet ev hanımıyım canım mesleğim var ama çocuktan sonra düşünmedim çalışmayı. Nakit veriyor istersem kredi kartı veriyor
Yeniannis_ Nakit kullanıyoruz ikimizde ihtiyacımız olunca online bişeyler alacağımızda karta yatırıyoruz. Eksikleri vs alıyor zaten her gün bana da bırakıyor ama öyle para ver vs diyemiyorum hala😂
Deletedmom_106 Busrgok 2 taksit ödenmezse ihtarname çekerler . Bi ay daha beklenir . 90 günden sonra yasak takip başlar .
maygirl Zmc27 weriyor vermekte zorunda sabahtan aksama kadr bebekle tek kalan benim hastalik var hersey war dunya hali…nakit para+kredi kartinin 1 taneside bende Allah razı olsun ne kartin nede paranin hesabini sormaz ne yaptin diye..
Duyulurum Zmc27 aslında uzun zamandır (yıllar) o şekilde para bırakmadı ama şöyle oluyor. Bir miktar para oluyor karta yüklemesi gereken ama cepte taşımamamak için eve getiriyor heh işte o para bankaya gitmiyor bende kalıyor :D
Eymenim11 Zmc27 çalıştığım zaman param olsa bile verirdi tabi.hem onun parası benim param diye birşey mi olur.hayat arkasim sonuçta
caniminikizleri Zmc27 maaş kartı kredi kartı ve nakit para hepsi bende tabikide veriyor hiç parasız koymadı şimdiye kadar aldığı parada dolu dolu yetiyor bize hamd olsun 🤲🏻