Emine_elis Kızlar iftara misafir kabul etmeyi düşünüyorum annem kaynanamlar halalar arkadaşlar herkesi ayrı almk istyrm amaa neler yapılabilirm yemk bunda takılıp kalyrm . Yemek listeniz fln var mı fikir olsun 🤗🙂
Ozra Emine_elis Fırında köfte sebzeli İslim kebabı Tas kebabı İzmir köfte Körili kremalı mantarlı tavuk Çöp şiş Karnıyarık Sultan kebabı Güveçte patates püreli köfte Patlıcan kapama Tavuklu bezelye yemeği Patatesli mantarlı tavuk sote fırında Kendime şöyle bi liste yaptm aralarından seçip yapacam misafirlere🤩
Belcim30 Emine_elis güveç, pilav, çorba, salata yda cacık yanına tatlı.. Patatesli Sulu köfte, bulgur pilavı, cacık, tatlı.. Kuru fasulye, tavuklu pirinç pilavı, salata, çorba, tatlı.. Lahmacun, çorba, ayran, 2 çeşit salata, tatlı 💃💃💃💃💃
limonkolonyasi Emine_elis cumartesi benim de misafirim var toplamda bebeler hariç 6 kişi olucaz ben şu şekilde düşündüm ins fikrim degismezse tabi 😂 Süzme mercimek çorbası Firin guvec Pilav Yaprak sarma Salata ,havuç tarator Islak kek
Emine_elis Tosbikkkk ohh en güzeli valla 🤗😂en sevdiğim yemek yapmayıp bı yere davetli olmak ramazanlık da yani 😂ee sende çağırmck msn
Buseniz_02 Tosbikkkk ee darılmıyorlarmı bizi almıyor diye anne vs ise sorun yokta yada için rahat ediyormu almadan , ben gitmekte istemiyorum şuan almakta pek üst üste olunca çok yorucu bebekte var haliyle bakalım gidersem alıyorum içim rahat etmiyor
Emine_elis Tosbikkkk kız ne güzel valla bu durum beğendim bnmde kız var ama kardeşim çağırırım misafr geldiği gün en azından kıza bakar😂 en güzelini yapıyorsun 🥰
S-oy Emine_elis yarın ben de annemleri kayınvalidemleri alıcam İzmir köfte Pirinç pilavı Başamel soslu karnabahar Salata Hazır kalbura basma düşündüm Cumartesi de arkadaşım gelecek ona da Domates çorbası Et sote Patates püresi Arpa şehriye salatası Güllaç düşündüm ama tatlıları değiştirebilirim güllacı annemlere arkadaşıma kalbura basmayı yapabilirim bilmiyorum 😂
FeyzaBkn Emine_elis benimde bugün misafirim var bugünkü menümü söyleyeyim Mercimek çorbası Patlıcan musakka Pirinç pilavı Mantı(buzluktan) Sarma(buzluktan) Beşamel soslu kaşarlı patates Salata Köstebek pasta
Emine_elis FeyzaBkn çok güzel afiyet olsun canım menü hazır olunca yemk yapması kolay oluyor ama düşünmek sinir edici 🥰😂
Emine_elis Buseniz_02 eşimlebiz de senin gibi düşünüyoruz kimse bizi çağırmasa da biz de onları çağırmasak bu akşam eltim davet etti oraya gideceğiz cumartesi falan da ben hem eltimlere hem kaynanamlara aynı anda almayı düşünüyorum sonrası annem halalar arkadaşlar öyle devam edecek
Emine_elis Buseniz_02 benim annem de gerek yok çağırma falan diyor da o kadar insan alacağım bir anneme almazsam olmaz yani o da çocuk var işte yorulma falan diyor ama kız kardeşim de gelir yardıma
S-oy Emine_elis izmir köfte bildğiniz fırın köfte aslında bir farkı yok kıyma yumurta mahdanoz baharatlar galeta yoğurup köfteleri patatesleri yağda kızartıp sonra tepsiye domates biberle dizip üstüne domates sosu ya da salça sos yapıp fırında pişiriyorsunuz ben genelde kızartmadan yapıyorum hem yağlı olmaması için hem de uğraşmamak için