Annenananene Kızlar sorum yukarda başına gelen var mı doktor bir iki güne geçer dedi ama bana hiç normal gelmiyor doktorda şehir dışında
Olric11 Annenananene kanal tedavisi yaptırdım aneztesi geçti Ben üç saat sancıdan ağladım 😞 ama ne sancı ne sancı çok geçmiş olsun Doktorunuzun ağrı kesici vermedi mi
MinikPandam_ Annenananene öyle oluyor maalesef. Bir kac güne azalarak geçer oradan yemek yeme. çok sıcak çok soğuk şeyler de yeme içme
Eeco Annenananene benim başıma gelmişti iyi temizlenmeyince ordaki intahap bi çeşit kapattığı yere baskı yapıyor bu da delirtiyor insanı 😐
-Ygtbgra Annenananene ben bir hafta çektim şiddetli ağrıdı bi terslik var heralde diye korkmuştum çenemde beze bile çıktı bidaha gitcektim neden bukadar uzun sürdü diye ama çok şükür geçti
Annenananene Olric11 verdi ama 2. Gündeyim kaç kere kanal yaptırdım birkaç saate geçerdi şimdi ne ısıra biliyorum ne yemek yiye biliyorum alt diş kanallı dişe vurunca beynim çıkıyor
Bus1903 Annenananene üstüne yemek yemeyin bide tuzlu gargara yapın. Kanal tedavili dişle öbür dişin arasına yemek sıkısınca iltihap yapıyomuş diş ipi kullanın ve tuzlu gargara yapın. Benim tuzlu gargaradan sonra agrım tamamen kesildi