Elizan_Annesi01 Aynur83 40 çıktıktan sonra uyku düzelir diye biliyorum ama neden uyumuyor acaba gaz sorunu mu var
Aynur83 Gunsenin başlarda memeyi red etti meme+mama ile besleniyoruz memeyi red ettiği için mama verdim biraz fazlaca oldu mamalar ağlıyordu cunku her yolu denedim direniyor uykusu var dalıyo geri uyanıyor cok yoruldum usandım yatırıp kaldırıp sallamaktan 😩😩
Aynur83 Elizan_Annesi01 gazı yok çıkarıyorum gazını krize girip ağladı kaç dk uyutuyorum geri uyanıyor memeyi red ediyor mama verdim beslenme şeklimiz böyle mama sayısını hatırlamıyorum o kadar yoruldum bebeğim uyumuyo herşeyi denedim 😩😩
Domino Ya actir ya bir yeri agriyor ya da gazi var. Karninin doydugundan emin olun. Altını ustunu degistirin hafif kundak yapin (muhtesem bi yontem ve rahatlatici) gazini cikarin yine uyumuyorsa doktora goturun 13 saat cok uzun bi sure
Aynur83 Domino söylediklerinizin hepsini yaptım ama nafile direniyor uykusu var gazı yok aç dwğil anlamadım en son çarem o kaldı cok yoruldum 😩😩artık ben aglıcam oturup
Elizan_Annesi01 Aynur83 bende o kadar tecrübeli sayilmam 2.5 aylik benim kızım ama gazi varken üst üste mama vermek daha kötü yapıyormuş kollarını hafif sarin ışığı kapatın altı kuru olsun inşallah bu şekilde rahatlayip uyur bebekler üşüyünce bile agliyorlarmis buna da dikkat edin
Domino Aynur83 evet cok zor olur biraz sabir et buyuyecek hepsi gececek ben kendimi oyle motive ediyordum. Bi kan idrar ve kaka testi yaptir 😟