Umay-gmz Gözünde siyah birşeyler uçuşuyor dşye doktota gitti, hözcü nörolojiye gçnderdi orada emar çekmişler, beyninde tümör varmış doğuştan demiş dr
ballkizimm_ Umay-gmz cok gwcmis olsun. Allah sifa versin. Ayni şikayeten bende gitim. Bana vitamin onerdi gonderdi
Beyninizikullanmakucretsizdir Umay-gmz Gözünde siyah birşeyler uçuşuyor Tam anlayamadım gözünün içinde mi yoksa dışarı bakarken mi oluyor? Buna benzer birşey bende de oluyor. Siyah nokta gibi birşey uçuşuyor ama sürekli değil ara ara oluyor bu postu okuyunca korkmadım değil 😬 Rabbim şifa versin İnşallah umarım tez zamanda iyileşir.
Umay-gmz Beyninizikullanmakucretsizdir bakarken götğntğde uçuşuyormuş sinek gibi görüyorm uş , sağolun iyi dilrklrriniz için, ama beyindeki tümöre bbağlanadı sanırım tesadüfen beyindeki tümör çıktı, başka dr gidecek
Aselincimom Beyninizikullanmakucretsizdir kız o bende de oluyor bende tansiyondan kaynaklı tansiyonuna bak bi olunca
ballkizimm_ Beyninizikullanmakucretsizdir benimde sinek gbi ucusuyir arada bilemedm gecmis olsun sizede bi gorunun dr
Beyninizikullanmakucretsizdir Umay-gmz tek doktora bağlı kalmasın İnşallah yanlış teşhis konulmuştur. Rabbim şifa versin size bağışlasın 😊
annediyebiri Umay-gmz bende gittim geçen hafta aynı bu sebepten doktor alış bu duruma dedi hiçbir yere göndermedi annenizin çok mu yoğun oluyor gözünde bu siyah sinek uçması
Beyninizikullanmakucretsizdir Aselincimom ikindi gibiydi baktım siyah bişey uçuşuyor dedim yine bana uğradılar 🤣 bazen aklımı mı kaybediyorum diyorum, geldi mi gitmek bilmiyorlar 🥴
Aselincimom Beyninizikullanmakucretsizdir he küçük kara sinekler gibi gözünü nereye çevirsen oradalaaaar 🤦🏼♀️
Beyninizikullanmakucretsizdir Aselincimom bunun için doktora gidilmez ama bir ara içim rahatlasın diye hastaneye gitmek istiyorum 🥹
Aselincimom annediyebiri tansiyonum hep 8-3 9-4 ya da 7-2 olursa gözümün önünde kara sinek gibi uçuşuyorlar olduğum yere çöküyorum resmen
annediyebiri Aselincimom tansiyonla ilgisi olması lazım geçici bir durum olur inşallah benimde arada oluyordu doktor görme alanı testine soktu şimdi kalıcı oldu gözümde sinek uçuyor gibi sürekli noktalar görüyorum alış buna dedi
Aselincimom annediyebiri ben de göz doktoruna gittim gözlerim bozuk zaten çizdirmeyi düşünüyorum ama göz bozukluğundan kaynaklı değil bu durum dedi tamamıyla tansiyonundan kaynaklı hafta 3 4 kez böyle oluyorum
mooomm01 Umay-gmz offf ben biliyorum benimde öyleydi sonra baş dönmem ve baş ağrım eşilik etti ve ben ünideydim aile hekimininr gittim sinüzit ile aynı ağırlardı bir gün ablama gitmiştim o farketmiş çok fazla ağrım ve dönmem olduğunj hastaneye gittk cumartesiydi hiç unutamam doktor elmacıkların gelişmemiş ondandır ama tomografi çekelim demişti ve bir baktı tümör yuuh o ne hemen mr a girdim ve maalesef ki çok daha farklı birşey hiç olmaması gereken yerde bir kitle vardı ya kör kalacaktım ya ölecektim ameliyatı yapan türkiyede 3 doktor vardı çok nadir görülen bir durumdu çünkü ve şans eseri doktorun bir tanesi Adanadaydı hemen ameliyat olmuştum ve elhamdülillah iyiyim de 🦋 Rabbim anneciğinize de şafi ismi ile şifa versin size bağışlasın inşallah 🥹💐