yirmiikikasim23 kizlar 3 bucuk aylik bebek. biraz once bas bas bagirarak uyandi zor sakinlestirdim sizce neden yapti? asiri moralim bozuldu insallah tekrarlamaz ya😒
gamze035 yirmiikikasim23 benimkide 3 ay olcak 5 gün sonra bir iki gündür gündüzleri uykusundan sanki bi yeri acımış gibi bağırıyor atak haftası mı acaba
gunes0312 yirmiikikasim23 benimde bebeğim 3 ay 9 günlük 2 gündür inanilmaz huysuz ağlıyor yatsa ağlıyor kucağa alsam ağlıyor hepsinde var demek ki bu aralar bir sey🥹
yirmiikikasim23 SiprayiL simdi oldu 2 sefer ust uste ilkinde geri uyutabildim ama ikincisi cok siddetli oldu uyandirmak zorunda kaldim
gunes0312 yirmiikikasim23 bide huysuz meme reddi yaptı ıntde bakıyorum atak haftası değil diyor daha ama amann ne atakları bitiyor ne huysuzlukları 😅
Kader3851 yirmiikikasim23 3 ay 18 günlük az önce bizimki de ağlayarak uyandı gazı varmış galiba geğirince rahatladı biraz ama bu ara böyle uykuda inleme falan oluyor sizde de var mi
dorukalpinannesii Aynı durumdayız 4 aylık olduk 10 gündür aglıyarak uyanıyor gecenin yarısı atak dönemiymiş şimdide meme reddi başladı
yirmiikikasim23 Kader3851 arada yapiyor onu cok takilmadim ben ona bangir bangir bagirinca o hafif geldi😀
Kader3851 yirmiikikasim23 hahahaha evet geçen gün dışarda bizimkine de oldu susturamadm mecbur hemn eve gelmiştim