SerraD-1823 mihrasahin nasıl veriyorsunuz aralıkları neydi iki damla arasınfa kaç saat vardı. Sorun yaşarsanız tekrar başlarsınız. Gerek kalmaz umarım
mihrasahin SerraD-1823 maflor ve sab simplexi birlikte veriyordum arasında bi kaç dakika oluyordu inşallah kullanmaya gerek kalmaz
kamilee fizikcianne benim bebegim iki bucuk aylik. Reflusu var. Maflor turuncu verdi doktor. İnsallah fayda goruruz sizin gibi
fizikcianne kamilee mafloru sürekli kullanırsan fayda. Ama aptamil AR mama çok iyi geliyor. Bizim reflümüzü o mama düzeltti. Doktorumuz önermişti tabi
nurkaradirek SerraD-1823 o hem gaz damlası hem probiyotik olarak kullanılıyor bebeğim ilk zamanlarda gaz için kullandık şimdide doktor ishal iç’in vermişti
SerraD-1823 nurkaradirek ben sab simplex ile veriyorum sorun olur mu ki. Doktor önce sab simplex vermişti.kakası mukuslu diye fotoğraf attım maflor başla dedi. İkisini bir kullanıyorum ama yanlış mı yapıyorum Bilginiz var mı
nurkaradirek SerraD-1823 ben hiç iki farklı gaz damlası kullanmadım şu desem yalan olur o yüzden Doktorunuza bi sorun derim
humagulce mihrasahin bende yeni başladım normala göre daha fazla kaka yapmaya başladı normal mi sizde oldu mu 1 20 günlüguz
mihrasahin humagulce bizim sıkıntımız kaka yapamamaktı fayda sağlayınca günde 3 4 defa yapmaya başlamıştı doktorumuzda normal ve bu iyi bi şey demişti
Aleyna6161 mihrasahin biz de sabsimplex bıraktık sadece maflor ama bebeğim çok sancı çekiyor o zamandan beri
mihrasahin Aleyna6161 siz erken bırakmışsınız biz 4 buçuk aylıkken bıraktık mafloru sab simplexi de 4.aya gireceğimizde bıraktık
Aleyna6161 mihrasahin biz sabsimplex ve myflor beraber kullanıyorduk gayet iyiydik ama doktor sabsimplex kesince mahvoldu bebeğim. Kullanmak zorunda mı ki bunları sanki kullanmayınız dağa rahat gazını çıkardı bugün
mihrasahin Aleyna6161 bizde birlikte kullanıyorduk ilk başta sav simlexi bıraktık bi kaç hafta daha mafloru kullandık sonrasında bıraktık eğer kullanmadan daha rahat çıkartıyorsa kullanmayın benim bebeğim kolik bi bebekti o yüzden uzun süre kullandık