Longtighthugs Merhaba Kızım 3 aylık olmak üzere ve kilosu 4400 yapısı öyle galiba ben de babası da bebekken zayıfmışız genden de olabilir ama ben biraz kafama takıyorum sütüm yetersiz mi geliyo az mı geliyo diye benim gibi bebeğinin kilosu az olan var mı ?
Asel3504 Longtighthugs kaç kilo doğdu mama denedin mi aylık kontrollerine goturyormusun doktor bişey demedimi ,?
Seyma2534 Longtighthugs bugün çoçuğumu doktorlara götürdüm kilosu için 6860 6 buçuk aylık doktora zayıf dedim kilo almıyo dedim doktor doğum kilosunu sordum 2800 dü domatesten karpuz olmasını bekletemezsin dedi doğum kilosunu göre iyi dedi ama bana göre hala zayıf 😀
beyser Longtighthugs benim kızımda aynı şekilde 5. Ayında 6 kilo olabildi anca 2100 Grdi hastaneden çıktığında zaten minik ve 35 haftada doğan bir bebek benimki ama kilo gerçekten genetik ilk kizimda hep zayıftı asla kilo almdı ne kadar yese dahi bol bol emzir kilosu az diye mamaya yönelme canm inan bunyesi böyleyse eğer mamada kilo aldırmıyor bu kez daha çok kaka yapıyor yine atıyor yediği içtiğini.
Longtighthugs aytl19 sayıyorum 6 kere oluyo galiba ama çişli bez çok ağır mı olması gerekiyo onu bilmiyorum ben genellikle 2 kere çişli bezi alıyorum altından kakası da günde 1 kere mutlaka yapar bazen 2 kere yapar
Ebeguy Benim oğlum 3 ay 3 günlük 7000 kilo sizinki normal bence kaç kilo doğmuştu bebeğiniz benimki 36. Haftada 2800 doğmuştu
gulapikk Ebeguy maşallah maşallah. Benim oğlum 6 aylık 7400 gerçekten maşallah emziriyor musunuz? Sütünüze kuvvet 😀
Longtighthugs huzurluaycicek takip ediyorum orda normal gözüküyor her şey doktorumuz da normal dedi ama işte ben kafama takıyorum istemeden 😔
Longtighthugs Asel3504 mama denemedim bir kere vermek istedim ama bebeğim içmek istemedi kabul etmedi
Ebeguy gulapikk evet sadece emziriyorum ve oğlum erken doğdu 36+6 da 2800😂 ama nerdeyse saat başı emiyor fazlasıyla emzikte tutmuyo bütğn gün memede diyebilirim 🥰🥰😂
Longtighthugs beyser evet mama vermek istemiyorum zaten kendisi de kabul etmiyo içimi rahatlattınız teşekkür ederim bünyesi zayıf yapısı zayıf ebemizde öyle söylüyor ama ben kendimi kötü hissediyorum inşallah zamanla biraz kilo alabilir alamasa da canı sağolsun