nilsuitik Bebeğinde hemenjiom olup geçen var mı ? Doktora gittik boynunda ve yüzünden var kızarıklık şeklinde. Tedavi başlamadı yüzeysel dedi. Böyle olup geçen var mı zamanla
Mmdr nilsuitik dudağında var hayatı yerinde olunca tedavi oldu ama yüzde yüz geçmiyor ama eskisinden iyi durumda hep bir iz kalirmis zaten birde bizimki kanamaliydi geçti tekrar kanamalı olursa tekrar tedavi görecek öyle yani ama buyudukce o iz gorunumude azaliyormus diyorlar ama
barlasnejla23 nilsuitik biz şurup kullanıyoruz bizde azalma var dudak üstünde oğlumun 5ayluk oğlum 1ay oldu başlayalı tedavıye
gulshen nilsuitik iki burun deliğinin arasında ki kısımda vardı doktor kanamamasına dikkat edin dedi 1-2 yaşına kadar normalde kaybolması gerekiyor dedi kaybolmaz ise tedavi edilecekti 1 ,5 yaşına doğru kayboldu ben plastik cerrahisine göstermiştim
nilsuitik Kızımın dudağında da var benim ama kanamalı değil o yüzden ilaç başlamadı takip edin dedi şişer kanarsa tedaviye başlanıyormuş. Boynundaki de ilerlemesi durdu ama kırmızılık hala var. Hangi hastane ve doktora gittiniz acaba
Mmdr nilsuitik Isparta şehir hastanesinde oldu hematoloji bölümünde biz öncesinde de İzmit’te gitmiştik aynı bölüme oradaki doktora gittiğimizde çok büyük değildi 4 ay sonra kontrol dedi duruma gire ilaç tedavisi baslatadabiliriz dedi benim Isparta da iş durumum vardı o yüzden Isparta da götürmüştüm