ayseoguzhumeyra Yaklaşık bir hafta önce bu ilaca başladık. Bebeğime verdiğim günden beri geceleri ağlayarak uyanma, gündüzleri çok huzursuz oluyor. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı yoksa başka bir sorun mu aramalıyım?
Pamukprenses_12 ayseoguzhumeyra 1 buçuk aydır kulaniyorum bir sorun olmadı acaba başka sıkıntısı mi var bebişin
baby9669 ayseoguzhumeyra merhaba bende kullanıyorum şuanlık herhangi bir yan etkisi görmedim. Diş çıkarma döneminde oluyorlar gaz sancısı şu bu derken genelde ondan da huysuz oluyorlar bu dönemde. Ama hep karşıma çıkıyor içeriği temiz değil bestiron kullanın diye. İyice araştırıp bitince karar vereceğim
Mervetnl ayseoguzhumeyra bizdede olmuştu bir süre kestik sonra tekrar başladık sorun olmadı. Biraz ara verin isterseniz
defnedeniz2124 Ben 2,5 yaş kızım için kullanıyorum bir sorun olmadı diğer bebeğim daha 1 aylık henüz ona denemedim burda bekleyip öğreneyim bari
bebeimhosgeldin Bebeğiniz ne kadarlık acaba büyüme atağı ya da diş döneminde mi ondan mı öyle yapıyor ki bizde 4 aydır kullanıyoruz hiç böyle birşey yaşamadık