Busra0211 Hanımlar misafir için menü fikirlerini bekliyorum. 2 çocukla yapabileceğim, pratik lezzetli sofra kurmak istiyorum. Tadına güvendiğiniz tariflerinize de açığım😌herkese hayırlı ramazanlar dilerim🤍
yasemin1812 Busra0211 Hayırlı ramazanlar💕Mercimek çorbası, tavuk sote, nohut, Pirinç pilavı, salata ve hazır şekerpareler oluyor onlardan yapabilirsin❤️
tubiiik_ Busra0211 bu cumartesı aileleri cagırcam ezogelin çorbası patlıcan kebabı pirinç pilavı salata ,havuç tarator şekerpare cumartesı misafir menum bu
Berilsmom13 Busra0211 bu akşam kayınvalidemleri çağırdım terbiyeli tavuk suyuna şehriye çorbası etli nohut pirinç pilavı havuç tarator gavurdağı salatası ve kalburabastı 🌸
Kubraaybars Busra0211 yarın akşam aileleri çağırdım Mercimek çorbası Fırında tavuk patates soslu Pirinç pilavı Salata Biber kızartması Ve bir Balıkesirli olarak tahinli höşmerim
eserekli_kiz11 Busra0211 iftara yetisebiliyorusun desek daha dogru eve gelyrm 15 dk snra ezan okunuyor ve yemek yapmam lazm kndm bile 8 de anca yiyorum