Busr22 mnkanne1 hüma:mutluluk,saadet Rana:güzel,hoş,göze hoş gelen Hazel:Arapçada gayret demek Türkçede sonbahar da kuruyup dökülen yaprak bazı yerlerde de sevilen kişi anlamı var
yonatmehtap Hüma çok güzel bir isim. Rana Kuran’da geçmiyor diye dayım kızının ismini değiştirmişti. Hazelde kibar ama benim fikrim Hüma😊 Ayşe hümada olabilir Asel hüma
Busr22 yonatmehtap Rana anlamı güzel aslında neden değiştirmiş ki dayınız:) Gül-i Rana, Peygamber Efendimiz’e verilen bir sıfat. Nadir bulunan bir güldür Gül-i Rana. Bu bilgide var çok hoşuma gitmişti o yüzden isim ❤️
Busr22 BirSevda-iki-Emanet_Sahibi bana da öyle gelıyo sesleniş olarak ama eşim pek sıcak bakmıyor Hazal hazan bu isimlerle karıştırılır zorluk çeker mi acaba diye düşünüyoruz
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Busr22 oğlum oğuz kağan ismi . Kendisine sorunca konuşmasından dolayı Özkan anlıyorlar 😁😁. Ben düzeltiyorum geri. Bazen Osman anlıyorlar. Ama ben seviyorum ismini. Yada bı yere yazilacaksa ğ harfi var diyorum. Büyüyünce düzelir aman ben seviyorum ismini 💞
Busr22 BirSevda-iki-Emanet_Sahibi doğru aslında her ismin karıştırılacak bişeyi çıkıyor 😊önemli olan içimize sinmesi bakalım Hazel de koyabilirz eşimi ikna edebilirsem 😊