gunesinannesi21 Kızlar kaç aylıkken deldirdiniz veya deldirmeyi düşünüyorsunuz kızım 4 aylık olcak çoğu kişi anlamıyor şuan deldir diyor ama kıyamıyorum da ne yapacağımı bilemedim
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi gunesinannesi21 2.5 yaşında bende deldirmek istiyorum bı fırsat olmadı ya. Küçükken iyi olur bence zamanla unutur. İlk delme de altın küpe takılıyor mu
Cennetkokulum___ gunesinannesi21 25 aylıkken deldirdik. Öncesinde konuştum kulağının delineceginin bilincindeydi. Bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Cennetkokulum___ BirSevda-iki-Emanet_Sahibi hayır kendileri delerken küpe takiyolar. Bir ay boyunca aynı küpe ile durdu. Sonrasında altın küpe taktık
[silindi] gunesinannesi21 Kızım 10 aylik kupeleri çekmecede ama hala deldirmedim belki 1yasindan sonra deldiririm😊
beyzzsenturkk_ gunesinannesi21 9 aylıkken deldirdim ama yamuk delinmiş geri cıkarttım 14 aylık su an biraz daha büyüyünce babasıyla gitsin deldirsin anı kalır hem birbirlerine
Sedas00 23 aylık 3 gün önce deldirdim ama daha önce deldirmediğime pişmanım açıkçası 9-12 ay arası daha iyi olurdu korktu mecbur kafasını tutup deldirdik