Humeyra1 Hayırlı Ramazanlar hanımlar.. zaten olmadık zamanda tutan migrenime birde oruç açlık vs eklenince dayanılmaz oluyor. Migren için gittiğiniz bir bölüm var mı, ne geçiriyor bir tavsiyeniz var mı ne olursa artık yok mu yapabileceğim birşey yaa 😥
sahrabalam2 Humeyra1 migren taşı duymuştum rahatlama sağlıyormuş ama tabi kalıcı bir tedavi değil geçmiş olsun benimde dün iftardan sonra beynim resmen aşağı akıp dökülüyordu ağrıdan
Dmt-01 Humeyra1 valla bende son zamanlarda geçmeyen bi baş ağrısı yaşıyorum oyüzden perşmebe günü nörolojiye randevu aldım gidecem bakalım ne dicek.Migren mi onuda bilmiyorum ama baş ağrısı bir girdimi uzun süre geçmiyo 24 saatten uzun sürdüğü oluyor yani
Emily37 Humeyra1 senelerdir migren hastasıyım.daha ilk başladığı anda arveles içiyorum bide migren taşı var onu sürüp yatıyorum hemen geçiyor.eğer çok şiddetli olursa başka bir ilacım var onu içiyorum.en son çarede iğne vurduruyorum eğer geçmezse.bazen buz torbası koyuyorum rahatlatıyor.orucun ilk 1 haftası benimde tutuyor onda da iftarda aynı şeyleri yapıyorum.ben nörolojiye gitmiştim ordan vermişlerdi ilaçları teşhis konulduktan sonra.
Humeyra1 sahrabalam2 ben iftarı yaptığımda 10 buçuk fln di. Bir hurma ile oruç açtım 2 hap o kadar. Taş fln işe yarar mı bilmiyorum ki. Kalıcı biseyler arıyorum
Humeyra1 Dmt-01 mide bulantısı fln da oluyor mu migrende genelde oluyor. Tek taraflı olabiliyor fln inşallah şifa olur size
Humeyra1 Emily37 arveles ve kas gevşetici var bi tane kovid olduğumda vermisti doktor bir iki kez migrende denedim tıpkı iğne etkisi gibi oluyor. Kaç defa iğnelik oldum zaten en azından haplara daha kolay ulaşılıyor.. kalıcı bişey olsa keşke…
Dmt-01 Humeyra1 genelde tek taraflı zaten hatta ağrının olduğu taraftaki gözbebeğim büyüyor sanki öyle hissediyorum yani.Mide bulantısı bazen oluyor hatta çıkarınca rahatlıyorum herzaman olmuyor ama
Emily37 Humeyra1 valla kalıcı olsa hiç ağrımasa keşke bacım.bazen 2 gün çektiğimi bilirim ağrıyı asla geçmiyor ilaçta fayda etmiyor.bir doktora görün mutlaka arvales tarzı ilaçlar hafif oluyor doktor daha güçlü ilaçlar veriyor ve anında hemen kesiyor ağrıyo.İğnede zaten arveles vuruyorlar yada başka ağrı kesici.komşum hemşire saolsun gece falan ağrım tutsa gelip iğne yapıyor hemen.