aylizmeva Devletin verdiği d vitamini içeriği temiz değil diyorlar. Yaklaşık 3 ay kadar kullandım onu. Artık kullanmayı düşünmüyorum. Aranız da bilgisi olan var mı
Yagmursnn aylizmeva evet hiçbir doktor önermiyor durumunuz yoksa kullanın mecburi diyorlar ama varsa özel d vitamini almanı öneriyor çoğu doktor
SeverusSnape aylizmeva ben hiç kullanmadım. Ocean veya wellcare tavsiye etmişti doktorumuz. Bunlardan birini alıp kullanabilirsiniz.
mihrasahin aylizmeva ilk başka ben kullanıyordum bebeğime ama kolik bi bebek benimkisi bize fayda etmedi gazımızı fazlalaştırdı o yüzden bıraktık ocean kullanıyoruz
kubra3796 aylizmeva ben özel hastenye gidiyorum 4 tane de doktor değiştirdim hepsi devletin verdiği vitamin ilacının iyi olduğunu söyledi sadece demir ilacını kullanma dediler
MinikPandam_ kubra3796 ben de öyle duydum demiri ocean alıyorduk ama 17 aylık olacağız hala d vitamini sağlık ocağından alıyorum
minnosannesi1 aylizmeva merhaba bu devletin verdiği daha doğrusu sağlık ocağının ücretsiz alabilirsinz dediği monovit d olan ilaç mı bizede verdi sağlık ocağı onu 15 günlük bebeğim ve verdiğim zaman kusuyor yani 2 kere kustu üstüne bidaha vermedim
aylizmeva minnosannesi1 evet o ben de bugün öğrendim. Öğrenin öğrenmez hemen attım ve bugün ocean ile devam etmeye başladık. keşke hiç vermeseydim yaklaşık 3 aydır onu kullandık.
gunes0312 Senaikra2121_ oceanı direkt eczaneden alabilirsiniz reçetesiz satılıyor biz en son 200 liraya almıştık
aylizmeva minnosannesi1 eczaneden direkt alıyorsunuz özel ilaç grubuna giriyor bunlar. Ocean D³ 400 IU.