bitboylum Kızlar 4 ay 12 günlük bir bebeğim var bazı geceler acıkıp uyanıyor bazen de uyanmadan elini emiyor ve öylece devam ediyor sizce gece beslenmesini kesmeli miyim yoksa elini emmeyi bırakana kadar geceleri emzirmeye devam mı etmeliyim
beyzzsenturkk_ bitboylum gece beslenmesini kesmek icin daha cok cok cok kücük mama vb kullanmıyorsanız tabi ki yaşına kadar geceleri emzireceksiniz yaşında gece emzirmesini azaltıp/ bitirebilirsiniz.
EypMom bitboylum biz 6 aylık olucaz hâlâ parmağını emer parmak emiş sesine uyanırım hemen emzririrm gece emzirmw kesilirmi hiç 4 aylık bebiş 🤔😕 acıkıp uyanıyor parmağını emip kendini uyutmaya çalışıyor
gmzzmrtt bitboylum daha küçücük ne gece emmesini kesmesi canım 1 yaşında 1.5 yaşındaki mi ki bu . Olur mu öyle. Bebekler geceleri emmesi daha yarayışlıdır. Elini emmesi normal yani elini keşfediyor. İstedikçe emzir devam et
bitboylum beyzzsenturkk_ teşekkür ederim. İnternette öyle 4-6 ay arası eğer uyanmiyorsa emzirmeyi kesebilirsiniz yazıyordu ben de kıyamam daha çok küçük bu yüzden deneyimli annelerden bilgi almak bazen doktora danışmaktan daha iyi oluyor
beyzzsenturkk_ bitboylum emzirmeyi azaltmak olabilir yani gecede 5-6 kere kalkıyorsa 3-4e düşürebilirsiniz 14 aylık kızım hala geceleri 2-3 kere kalkar bebekten bebeğe değişir tabi ama ek gıdaya baslayan bebegin gece emmesi alışkanlıktandır ek gıdada olmadığınız icin sık sık emzirmeniz daha iyi olur
bitboylum EypMom ben de öyleyim o sese kıyamıyorum ama yurt dışında yaşıyorum ve eşimin annesi yabancı onlarda bunlar çok erken başlıyor ben de kararsız kaldım siz deneyimli annelere sormak istedim canım
EypMom bitboylum yok yok kesilmemeli bebekler kendilerini geri uyutmak için parmağını emerler bunj gündüz de yapıyor oğlum gece de zaten parmağını emip uyuyamadığında ağlıyoalr ben merak edip denedim bekledim uyuyamıyor ağlıyor bukez tamamen uyanıyor 😅
bitboylum EypMom ay vallahi kendi ülkemin kadınını bir şeye değişmem biz gerçekten hem çocuklarımıza daha düşkün ve daha vicdanliyiz ben onlar kadar rahat olamam olamıyorum
bitboylum beyzzsenturkk_ teşekkür ederim zaten midesi ne kadar yavrumun geceleri o parmak emme sesine uyanınca bile içim gidiyor şimdi sizin gibi deneyimli annelerde bunu dedi ya o kesinlikle devam ederim
misssunshine Benim bebeğim de 4 aylık. en son gece 1 2 civarı uyuyor sabah 7ye kadar uyanmıyor hiç. Ben de gece beslenmesi için zorla uyandırmalı mıyım :/