denizin_annesi_ 29günlüğüz çok güzel emiyordu şimdi emeceği vakit mememi asılıyor kendini gerdiriyor ağlıyor acaba meme redi mi yoksa gaz sancısından mı yapıyor biberon kullanmıyorum
The_paues denizin_annesi_ muhtemelen gaz sancısı gibi duruyor emerken bağırsaklar harekete geçince rahatsız oluyorlar meme reddi olsa hiç almak istemez memeyi
serendipity16 denizin_annesi_ merhaba aynı durum bende de var siz bu durum aşabildiniz mi meme reddi oluştu mu
denizin_annesi_ The_paues The_paues evet çok gazımız oluyor muhtemelen bende öyle olduğunu düşünüyorum artık teşekkür ederim
The_paues denizin_annesi_ Allah kolaylık versin bizde çok çektik gazdan.şimdi 4,5 aylık bayağı azaldı gaz arada oluyor ama yine nadir
denizin_annesi_ serendipity16 doktorum emzirdikten sonra üzerine ayı ile orantılı ölçekte mama vermemi söyledi eğer hepsini bitiriyorsa yetmiyordur dedi öylelikle anladım sadece mama ile devam ediyoruz
iremdemirr18 @denizin_annesi_ benimki de ara ara yapar 4 ay 3 günlüğüz🙃 Gaz sancısından dolayı öyle oluyor
serendipity16 denizin_annesi_ ben şu an emzirdikten sonra 30 cc mama veriyorum ancak öyle susuyor uyuyor ama benimki 1 saat boyunca aralıklarla hep emiyor sizinki düzenli emiyor muydu 10-15 dk durmadan emmiyor yani
denizin_annesi_ serendipity16 2saate bir emziriyordum sürekli emmek istiyorsa memede kalmak da istiyor olabilir yutkunmuyorsa eğer
serendipity16 denizin_annesi_ yutkunuyor aslında ama ağzına da alıp geveliyor böyle hep ağzı açık memeyi arıyor bende çözemedim valla çocuğumu
zgttn Bebeğim 6 aylık önceden güzel güzel emerdi bugün iki göğsümü de ağzına almasıyla çıkarması bir oldu. Kalkmak istiyor emme pozisyonundayken? Meme reddi mi yaşıyoruz? Yoksa sütüm mü azaldı?
gamzemissss zgttn merhaba bebeğim 6 aylık bu durumu yaşıyoruz meme reddi mi oldu bu ayda ne yapacağımı bilmiyorum