AslanAnnesii12 Herkese hayırlı ramazanlar 🌙 Arkadaşlar bu postun altına kolay tatlı-pasta tarifleri paylaşalım mı ? Bugün aşırı tatlı yemek istiyorum iftarda mesela ama kolay pratik ve az malzemeli olmasını istiyorum 🥰
aven AslanAnnesii12 Duble Islak Kek 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket vanilya 4 yemek kaşığı kakao (dark) 1 paket kabartma tozu 1,5 su bardağı un Sosu için; 3 yemek kaşığı kakao (dark daha guzel oluyor) 1 çay kaşığından biraz az tuz Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt
Bilgiliannee aven Canım bişey sormak istiyorum ben bu normal dikdörtgen borcamda tarifi yapıyorum ama neden az kabarıyor ben istiyorum ki kabarık olsun😅2 paket atsam kabartma tozu hiç denemedim ama denesem yani borcamın neredeyse yarısına bile gelmiyor sevmiyorum bende öyle kabarık olsun istiyorum 🥲
Gizem1012 AslanAnnesii12 sütlaç, tel kadayıflı muhallebi, muhallebili kedi dili, yoğurt tatlısı, revani, muhallebili Kemalpaşa tatlısı, magnolia tatlısı, ıslak kek, Kıbrıs tatlısı, gelin tatlısı, sultan sarma şuan aklıma bunlar geldi gelin bohçası da var
arelinannesi1 Bilgiliannee önceden ısıt fırını sıcak olsun ona dikkat et birde 2 tane kabartma tozu kullanabilirsin bende 2 tane kullanıyorum hemen çıkarma fırından pisinde kapağını yarjm aç içinde kalsın kek
Aselumay1602 Bilgiliannee püf noktası yumurtayla şekeri çok iyi çırpmak köpük köpük olana kadar çırpılırsa çok güzel kabarıyor tabi kabartma tozunu da 2 tane koyun çok daha güzel kabarıyor
aven Bilgiliannee kabarik olsun istiyorsan iki paket at tabiki ya da borcamini kabını kucultebilirsin ben de kabarik yapinca sevmiyorum cunku yeterince islnmiyor cok kalin oluyor artiyor birde.O zaman sen iki paket kabartma tozunu yada dedigim gibi kabini kucult ayni olculerle birde sosunu iki katina cikarip yapabilirsin yeterince islansin ama bunu bir dene asiri pratik geliyor bana evde olan malzemeler genelde
Poncikkkk AslanAnnesii12 yalancı tavuk göğsü olabilir içine az bişey damla sakızı harika oluyor tadı allah orucunuzu kabul etsin
153s34 AslanAnnesii12 tatli derken kek gbi bsy ister misinz blmiyorum ama surekli yaptigim bi kek var ve 15 dkda pisiyor. Ve surekli ondann yapiyorum garanti bi tarif. Ustune limonlu sos yapiyorum bir de ohh 👌🏻 isterseniz paylasabilirim