nevbaharsoruyoryorumluyor Bildiğiniz denediğiniz yapıp çok sevdiğiniz değişik bir köfte tarifi var mı? Ve sizce kızartmak mı fırınlamak mı daha lezzetli yapıyor canım köfte istedi
Allahkahretmesin1 nevbaharsoruyoryorumluyor çok az kimyon, tuz, karabiber ve toz biber atıp robottan soğanı geçiriyorum, suyunu sıkıp kıymaya karıştırıyorum çoğu yediğim köfteden daha güzel oluyor
ayseee_ nevbaharsoruyoryorumluyor değişik yok bildiğimiz İzmir köfte tarifi var 😂 hep Nefis yemek tariflerinin tarifini yapıyorum çok lezzetli oluyor, önce biraz kızartıp sonra fırınlanıyor
15022022 nevbaharsoruyoryorumluyor göz kararı koyarım hep malzemeleri. Kuru ekmek soğan sarımsak baharat. Fırında yaparım daha sağlıklı oluyor bence
kubra3796 Berilsmom13 biz oraya yemeğe gitmiyoruz satın alıyoruz evde pişiriyoruz ben dolaba atıyorum dondurucuya
lux33 kubra3796 merhaba bende alicm ordan da 1 kg da kaç adet geliyor misafire yapicm 5 kişiye yeter mi yanima başka şeyler de olacak pilav vs
isyanhareketi nevbaharsoruyoryorumluyor bu tarifi yapıyorum kesinlikle mangal da yapılmış gibi oluyor İnegöl köfte tadında muhteşem bence denemelisin eğer ölçü fazla gelirse yarım ölçü yap ama tuz ve baharat miktarı aynı kalsın çünkü onun koyduğu baharat az zaten belirteyim dedim afiyet olsun
nevbaharsoruyoryorumluyor isyanhareketi tariflerde zaten baharatları hep eksik koyduklarını ben de düşünüyordum 😂 teşekkür ederim
mobesebesir nevbaharsoruyoryorumluyor yarım kg kıyma 1 soğan yarım çay kaşığı karbonat 2 diş sarımsak 4 5 yemek kaşığı su tuz pulbiber karabiber kimyon hepsini yoğur güzelce ben kizartiyorum güzel oluyor
nevbaharsoruyoryorumluyor mobesebesir karbonat ilk kez duydum ben de bugün denedim gerçekten çok iyi sonuç
nevbaharsoruyoryorumluyor isyanhareketi evet yaptım karbonatı ilk kez duydum bugün o tarifte daha önce hiç köfteye onu katmamıştım sanki şiştiler de içleri sulu sulu oldu çok iydi teşekkür ederim ☺️