Soni Yürüteçi ne zaman kullanmaya başladınız ne kadar zamana kadar kullanılıyor almaya değer mi faydaları zararları kızım 7 buçuk aylık almayı düşünüyorum ama kullanan anneler tecrübelerini yazabilir mi yada tavsiye edeceğiniz marka vs var mı
ilkaay0 Soni 4,5 aylıkken almıştım şimdi 10 aylık hala kullanıyorum. Memnunum heryeri fıldır fıldır geziyor 😁 Yürüteçsiz kendi başına birkaç adım atmaya da başladı koltuklardan falan tutunup kalkıyor
yokolmaz Soni bana çok gereksiz geliyo ,sonuçta sürekli binmiyolr en fazla yarım saat gün içinde ,qlmaya değmez ama etrafnzda yürüteçi olan bı yakininz vrsa olabilir .bn öğle yptim binmk bile istemedi .
kubra3796 Soni doktorlar yürüteç önermiyor yürümeyi geciktiriyor bacaklarındaki kuvveti azaltıyor ve bacakları sürekli ayrık olduğu için çarpık olabiliyor
ayseee_ Soni yedi aylıkken bindirdim ama kızım hiç sevmedi on buçuk aylık şu an toplasan on dakika içinde durmamıştır hiç sevmiyor hemen ağlıyor içinde
Soni ilkaay0 bende öyle istiyorum şuan henüz yürüyemediği için hep aynı odada olalım istiyor en azından ben işlerimi yaparken peşimde dolanır 🫠😅 yürüteçiniz hangi marka bir bakayım bende
yokolmaz Soni benim çocuğum erken emekledi ,ama 7 aylıkken bindrmistim .1 yada 2 ay faln kullndim ,verdim .erknde yürüdüğü için ,
Aslan2103 8 aylikti sanirim bindirmeye basladigimizda. Oyle gunde 15er dakikadan 2 kere falan biniyo oda evde yanlizken tuvalete falan girdigimde dusmesin diye yada acil yapmam gereken bi is varsa bindiriyorum. Bazen cok kurtarici oluyo oyle pahali bir sey almaniza gerek yok
Sekeroglannn Soni Ayakları yere yetişmediği için 7. ayın sonunda bindirdim. Bir ay bindi binmedi emeklemeye başladı. Emekledikten sonra da binmek istemedi zaten. Çok kullanmadığımız için bi zararını görmedik.☺️
Papatyaaa01 Soni ben kullandım kızımda 9-10 aylıktı biz yardım ediyorduk arkasından destekliyorduk birde onun önünde oyuncaklar var sesli oyuncaklar onunla oyalanıyordu ona tutunup ayağa kalkıyordu falan zaten yürüteçi doktorlar asla önermiyorlar