Nuryg Merhaba 3 buçuk yasında ve 3 aylık oğlum var ikisinde de burun tıkanıklıgı,öksürük var ne yapsam hızlı bi çözüm olur ne fayda eder öksürüklerinin kesilmesine
24032023 Nuryg valla ben herseyi denemiştim geçmemişti en son antibiyotik kullanmak zorunda kaldım onunla geçti
neslyyy Nuryg 3buçuk yaşındaki oğlun için diyorum siyah turpun başını kes içini biraz oy oyduğun kısma bal koy altından da iki üç delik aç bir bardağa süzülsün sabahtan akşama kadar iki gün dene inşallah geçer
kurabiyem28 Nuryg 3 yaşındaki oğlunuza bal sarımsak limon kürü yapın sabah akşam bebeğiniz emiyorsa siz tüketin.
Nuryg 24032023 ya doktora mı götüreyim o zaman bende alternatif tıpla halledebilirim dedim ama olmadı götüreyim
24032023 Nuryg valla bizde ki bi ay sürdü geceleri uyuyamıyordu en son sağlık ocağına gittim antibiyotikler geçti canım
neslyyy Benim oğlumda geçmeyen öksürüğü vardı ilk işe yaramaz diyordum ama iki güne geçti birde öksürüğü başlayacağını anladığım an hemen yapıyorum çoğalmadan kesiyor
kurabiyem28 Bir-prens-annesiii balı 1 yaştan sonra öneriyorlar. Ilık çorbalarına minik minik doğrayabilirsiniz
Bir-prens-annesiii kurabiyem28 sarımsak yemeklerine koyuyorum hep zaten ama bu karışımlardan da denemek istiyorum 1 yaş 5 günlük oğlum
kurabiyem28 Bir-prens-annesiii çiğ sarımsak olacak. Yani pişmemiş. Önce balı tek deneyin isterseniz. Yoğurdun içinde de verebilirsiniz. Önemli olan sarımsağı çiğ tüketmesi lazım