Brglbray Kızlar bugün farkettim oğlumun ağzında pamukçuk var boğazına doğru yayılıyor sanırım karbonatlı suyu denemek istemiyorum çünkü hem olmasını engelliyormuş hem de eğer şuan kullanırsam kanadığında ağzına yayılma ihtimali yüksekmiş doktorum izinli bugün napacağımı bilmiyorum öneriniz var mı ilaç vs. Huysuz ağlayan yavrumu nasıl kötü ya 😥
Deniz2961 Brglbray pamukcuk yanmakta dudakta olursa pamukcuk oluyor dedi doktor dilin ustunden olan sut lekesi agznı silin bebegin sizde gogusunu u silin o suyla her emzırmeden önce
ayazlianne Brglbray canım doktor bana kendisi karbonatlı su ile temizle dedi. Kulak pamuğuna gazlı bezi sarıyorum onunla temizliyorum bira ağlıyor yapana kadar ama tertemiz oluyor
Mba Brglbray benim beneğimde de oldu baya bi geçmedi önce mukastatin damla kullandık olunla da geçmeyince triflucan şurup verdi doktorumuz 2 güne geçirdi çok şükür
Yekta42 Bizde yeni atlattık, ama epeydir cekti 20 gün sürdü mukastatin diye ilaç var onu kullandık 2 Şişe. Birde karbonatlı suyu yapınca emin ol çok faydası var. Biz düzenli kullanmadık , doktorun birisi yap dedi yapma dedi ama kesinlikle yapmalısın. Hatta ben yaparken çok narin ağzı acıyacak diye bastırmamstm. Doktor güzelce bastırıp kazımanı lazım ki geçsin dedi . Günde 3 defa yap