nurkaradirek Oğlum 5aylık ve pipisinin ucu dışarı çıkmıyor eşim çıkması gerek falan diye bakmıştu ama çıkmadı böyle olan var mı acaba ne yapmak gerek bu durumda Birde ucu biraz yara olur gibi olmuş
kubra3796 nurkaradirek ben hiç dikkat etmedim pipisiin ucu hep içerde Çünkü sünnet olmadığı için her doktora gittiğimizde de kontrol ediyor hiç öyle bir şey demedi ilk kez sizden duyuyorum
1_erkekannesi nurkaradirek Bizimki sünnet olduktan sonra ucu gömük kaldı maalesef sürekli düzeltiyorum ama gene aynı 7 aylık su an 4 aylıkken yaptırmıştık sünnet
ozgec 1_erkekannesi bızımde öyle doktor ben bılerek fazla derı bıraktım dedı ılerde sertlesme vs olcagından onun ısıne yarıcak dedı tövbe tövbe 😂
nurkaradirek kubra3796 bende çok oralı değildim sünnet olunca çıkar diye düşündüm hep ama öyle dedi annem ve eşim bş kaç kişi daha o yüzden
kubra3796 nurkaradirek bugün doktoruma gittim aşı için sordum öyle bir şey yok sakın çocuğun pipisini aşagıya doğru çekmeyin dedi kireçlenme muhabbetide idrarını yaparken canı yanar zaten dedi yani öyle bir şey yok dedi aşağı yukarı hareket yapmayın dedi
17072023baloglum nurkaradirek benim oglumda 7 ay24 gunluk bizim pipi ucuda disari cikmiyor sunnet olmadi sunnet derisi uzun ve yana donuk duruyor pipi hep