Yasemin158 Ek gıdaya başladık salcada ve labne de evde kendimiz için kullandıklarımizdan kullansam olur mu yine başka tuz atmasam corbalarina felan tuzsuz salça şart mı 6 ayligiz bu arada
babymomyyy Yasemin158 olmaz tabiki . Bebekler domates salçası yiyemez . Tuzsuz kapya biber salçası olmalı . Kapya biberi haşlayın blendırdan geçirin yeterli zaten salça basit iş :) ve hazır paket labne bebek için zararlı
Karakiz22 Yasemin158 salcayı bilmiyorum ama labne yapmak çok kolay kendiniz yoğurt lor yapıyorsanız labnede cok kolay
bomgomy Yasemin158 sart değil minnacık bısey de katsanız yeterli olur , ben ve cevremde ki anneler bunlara dıkkat etmıyoruz dr umuzda aynı şekilde, rahat olun bence :) salça için söylüyorum 🥲
babymomyyy diilek çok basit evde yapabilirsiniz 1 litre süt içine bir küp süzme beyaz peynir . Bebek için labne tarifi yazarsanız detayları çıkıyor :)
Karakiz22 The_paues yaptığınız lor peynire peynir altı su ve ya tereyağı ekleyin blendirden gecirin büyükler için yaparsanız tuz bile ata bilirsiniz
kimbumadam Yasemin158 Üreten annelerden alıyorum lor ve labne Kendiniz yapmicaksanız organik adı altında bütün labneler tırt katkı maddesi var doymuş yağ var Salça da evde kapyadan yapabilirsiniz kaynatıp bız bız buzluğa sonra
cnnkr Süte limon sıkıp kestirerek yaptığınız şey lor peyniri değil süt kesiği oluyor hanımlar. O yaptığınız süt kesiğini de blendırdan çekip yaptığınız kremamsı şey de labne değil.. bebekler için organik temiz içerikli labne ve lor satan yerler var