ipk_cpn Bebeğim 27 günlük fakat ne biberon nede emzik emmiyor istemiyor emzik verince midesi almıyor diliyle itiyor emziğe nasıl alıştırabilirim ?
Haticelif ipk_cpn 6. Ayına kadar alıştıramadım şuna 6ay 23 günlüğüz 3 4 gündür geceleri uyurken emiyo çok şükür 🙏🏻 Emzikle pek alakası olduğunu düşünmüyorum her emziği alıp denedim çünkü (Chicco,aventin bütün çeşitleri,wee,mamajoo,nuk..)
Ygtek ipk_cpn bebeğiniz çok küçük sakın ne su nede başka birseye batırıp vermeyin. Damaklı damaksız kaucuk uçlu emzikleri deneyin. Benim oglum hiçbirini tutmadı 4 bucuk aylık hala tutmuyor. Bazı bebekler malesef naparsan yap kabul etmiyor. Siz yine de emzik değiştirip deneyin ama sakın birseye batırıp vermeyin
Gulseni Benim oğlum üç aydan sonra alıştı.sanırım küçükken zorlanıyorlar. Zararlı diye genellikle Uyurken kullanıyorum.
esila_araass Benimkide 4 bucuk aylik hala emmmez emzigi doru durust bi cok acken kaniyor ona bide uykuda bazen..migdesi bulaniyor gibi yapiyor.. ya alismicaklar yada cok zor aliscaklar 😣
Sumeyye1 Benim bebeğim de emmiyordu. Gaz damlasına biraz batırarak alıştırdım. Şekere veya başka biseye bulaştırmak istemedim. Farklı bir tat olduğu için alıştı ☺️
Ummuscetinkaya Bende aynı konudan muzdarip bir anneyim, emzik vermeyi asla istemiyorum fakat işe başlayacağım için sürekli emmesin ama emziği de alsın istiyorum. Bir sürü emzik denedim bir sürü para yatırdım ama bebeğim e bebeğin baby plus 0 2 ay emziğini kabul etti, hala çıkartıyor bazen ama zor durumda verdiğimde de en azından öğürmüyor ve emiyor .
Asill ipk_cpn aynısını ben yaşadım banyodan sonra denedim karnı açtı galiba ucuna ufak çok azıcık reçel damlattim sonra hemen aldı. Yoksa her dk meme istiyor. İşimi gucumu yapamaz olmusdum.
ipk_cpn Daha küçük belki ondan emmek istemiyor diyorum ama sürekli uyurken memede uyuyor memede vakit geçirmesini seviyor emmese bile iki kere çekip bırakıyor kucağımda uyuyor sonra yerine yatırınca başlıyor ağlamaya bişey daha sorucam sizin çocuklarınız meme ayrımı yapıyor mu ? Benim ki sağ memeyi emmek istiyor genelde solu zar zor veriyorum çok fazla emmiyor onu
Cansu1234 ipk_cpn benimki 4buçuk aylık sol göğsümü hiç almadı ağlıyo otarafta o yüzden mama yiyo sütüm yetmio bide 8 farklı markanın emziğini aldım prematüreden tutta philips avent ultra air a kadar almıyo hiç birini midesi bulanıyo emzik verince yada ağzından atıyo bende şuruba gaz damlasına şekerli suya batırdım tadı gidene kadar emip bırakıyo
Sierra ipk_cpn uyudugu anlarda deneyin. Parmaginizla emzigi tutarak agzindan atmamasini saglayin bem dogum haftasindan itibaren bu sekilde uyguladim. İlk zamanlar sadece uykuya dalcagi zamanlr kabul ediyordu.1 ay icinde emzik aski basladi😊 tam bir kurtarici biberon icin , eger acil bir durumunuz yoksa zorlamayin. Memeye gore buyuk bir kolaylik. Bu nedenle tembellik yapiyor ve memeyi reddedebiliyor. Emme eylemi iyice guclenince (2 ayliktan sonra ama her bebek farkli tabi) biberonu da gunde 1 kez olarak alistirabilirsiniz.
balannesiii ipk_cpn eğer verdiğiniz emzik damaklı olanlardansa benim oğlumda onları alınca öğürürdü ben sonra damaksız düz olanlardan aldım 4 5 ay kdr emdi sonra kendisi bıraktı avent emziğini tutuyordu sadece bir dene istersen canım her bebek farklı tabi benim oğlan biberonda kullandıgı halde emmeyide bırakmadı hiç
Ertugrulun_Annesii ipk_cpn biberon tutarsa memeyi bırakır. Emzik ise aktarlarin bebekler icin hazırlamış oldugun toz karışım var adı ''hemim' az biraz tatlimsi emziği ona batirinca kabul edip tuttu.
ipk_cpn Hepsini denerim yine ama emzik sert geldiği için istemiyor galiba memede çok dazla kalıyor hiç bişey yapamıyorum dışarı çıktışımda hastaneye gideceğim zaman zor oluyor bi kere otobüste ağladı zor susturdum meme almadan susmuyor emzikte istemiyor alıştırmam gerekiyor emziğe bir sürü emzik aldım ucu top olanları bile denedim damaklı olanı da yok istemiyor şimdi bakkal emzik denicem ucu sarı yumuşak bi o kaldı e bebekte varmış
Mylittleboy ipk_cpn ben denedim kaucuk emzigi yani sarıyı digerlerini almayan onuda almıyor dokularını sevmiyorlar sanırım
Mylittleboy ipk_cpn gecmis olsun 😁 aynı bizimki gibisin ucuna sütümü sürdüm emdi attı zorlayınca kusuyor arada emiklerken denedim olmadı her emzik türünden aldım yok almayınca almıyor kurnazlar kurnaz uykuda problem yasıyorsan onu anne kalp sesi cıkaran oyuncaklar felan var agladıkca devreye felan giriyor alabiliyorsan öle tavsiye ederim bizde almadıgımızdan uykuda aglayınca devreye giriyor tekrar uykuya devam ediyor
ipk_cpn Mylittleboy meme de uyuyor sonra az daha tutuyorum sonra yatırıyorum uyku da sorun yaşamıyorum bazen inat yapıyor tek memeyi emiyor diğerine alıştırmaya çalışıyorum bebek deyip geçmicez çok uyanıklar valla :)