Senaxxx Çok zor uyanıyorum sahura eşim kaldırmaya çalışmış kalkmamışım sinirlenmiş kendi de aç kalmaya karar vermiş böyle tutacakmış ama ben emziriyorum 16 aylık kızım böyle aç tutsam yapabilir miyim bugünlük?
aysima108_ Senaxxx bence bisey olmaz yemeklerden yiyordur zaten bebeğiniz yeni dogan değil benim kızım 7 aylık Bende tutuyorum bazen gece canım istemiyor bisey yiyemiyorum eşiniz ezanı yaklaştığını anladiysa kendisi atistirsaymis keşke bisyler
Hlmylmz Senaxxx 16 bebişin ek gıdayla kendini avutabilir bence 6 aylık kızım daha düzgün ek gıdaya geçmedik oruç tutuyorum dün çok iyiidi devamı gelir inşallah sütümde iyidi
yanaklibebek Hlmylmz süt iyi durumunu nasıl anladınız acaba , bende bugün tutuyorum da bi yandan korkuyorum bebeğim 4 aylık olacak
Hlmylmz yanaklibebek valla sabah sağdım 160 öğlen eve gittim emzirdim uyudu biraz muz verdik 1 yemek kaşığı falan sonra yemek hazırlayın derken yoruldu baya sonra 4 gibi emzirdim uyudu iftarda uyandı
Hlmylmz yanaklibebek sütün az ise başlama yani Nebiler sürekli emmek istiyor ben ek gıdaya güveniyorum ama dün çokta ek gıda vermedik belkide yarım muz
es8326 yanaklibebek ben hem Mama ben Emzirme devam ediyorum bu soruyu bende soruyorum kendi kendime sütüm iyi mi falan diye aynı 3 ay 26 günlük bebeğim
ugurbocegimm yanaklibebek sizin bebeğiniz küçük eğer sütünüz nırmalde de fazla değilse tutmasanız daha iyi olabilir. Ya da kendinizi denersiniz ara ara tutarsınız belki. Bunun için dinimiz kolaylık sağlamış🌸
yanaklibebek Hlmylmz sütüm az mı çok mu bilmiyorum 🥹 bugün denemek istedim ama yetiyor mu yetmiyor mu nasıl anlarım bilmiyorum 🥹
Hlmylmz yanaklibebek bebiş öğün gelince emerken diğer mememni verdiğinde saldırıyorsa tabiri caizse olmadı diğerini verildiğinde emip bırakıyorsa süt yetmedi demek ve o an insan huzursuz oluyor yani 4 aylık küçük ama tutan çok kişi var belki öğlen uyuyup süt biriktirebilir vücut ne bili Allah yardımcın olsun bende çok tutmak isteyenlerden olduğum için kendimi anlattım
hndathn Kimse suanda iyilik halınızı bilemez. Bize tut ya da tutma demek düşmez. Kendinizi nasıl hissederseniz öyle davranin
ugurbocegimm Senaxxx bebeğiniz büyük besinin cogunu yemek yiyerek alıyordur zaten bence tutabilirsiniz
ugurbocegimm yanaklibebek bence bu kış niyet edin haftada en az üç gün tutacagım diye pazartesi perşembe oruçlarına niyetlenin sizin için daha iyi olur. Benim de doğumum ramazana denk gelmişti hiç tutamamıştım bu şekilde iki yılda tuttum çok şükür tabi arada özel günlerim de birikmişti