Sonsuz32 Benım kızım da sahura kalkıyo bızle beraber 2yasında sızınkıler kalkıyomu uyuyomu benım kızım uyumuyo
Emine_elis Sonsuz32 11 aylık kızım bugün bizimle uyandı yedi içti üstüne beni Emiyr şimdi uykuya geçiyor 😂🤗
Esma_1616 Sonsuz32 benimki 5 buçuk aylığı geçti iki sahurdur kalkıyor ayarlasan böyle olmaz ve üstüne uyumuyor 🤷🏼♀️😅
tosbiksmoms Sonsuz32 11 aylık kızım ben kalktigimdan beri 3 defa uyandı emzirip geri uyutuyorum kalkarsa birdaha uyumaz.
Zumra_Fatma Sonsuz32 1.5 yasinda bugun tek kalkti simdi emzirdim ayagimda salliyorum ins uyur dicem de uyumus bile cok sukur darisi tüm uyumayan bebelere
Acemimom1 Sonsuz32 bir buçuk yaşında kızım 3e kadar yarım saatte bir uyandı. Sonra uyudu.Bizde sahur yapalım dedik uyumusken yer yatarız dedik. Saat 6 hala ayaktayiz çığlık kiyamet 🤷🏻♀️ benim kızım doğduğundan beri uyanik
caniminikizleri Sonsuz32 valla ışığın en ufak ışıltısını görsün ikizlerimden birisi gördüğü an damlıyor mutfağa şuanda bile aldım ayağıma salladım da uyudu ya değilse oda benle birlikte sahur yapacak 🤭
12345678fatma Sonsuz32 kalkti kizim 14 aylık sofrayı karistrdi 😀ezan okundu namaz falan kıldık simdi yataga gectik süt veriyorum kızıma insallah tekrar uykuya dalar