momcan Kızlar internette araştırıyorum ama yarısı bozar yarısı bozmaz diyor, bikini bölgemi ağda ile aldırıyorum normal de şu an aldırmam lazım ama orucu bozuyor mu bilemedim, bir kaç kişi bozuyor mahrem olduğu için dedi.
pasaklisinkukuli momcan bence uygun olmaz kadının kadına namehrem yeri sonuçta riske atmazdım benim kuaförüm kendi almazdı oruçluyken
Gul-42 Gonuel Vücuttaki kılların hangi yolla olursa olsun alınması orucu bozmaz. Çünkü oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Kıl almak veya aldırmak bunların kapsamında olmadığından orucu bozmaz.
Gul-42 Gonuel Vücuttaki kılların hangi yolla olursa olsun alınması orucu bozmaz. Çünkü oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Kıl almak veya aldırmak bunların kapsamında olmadığından orucu bozmaz.
Abaegrk momcan orucu bozan haller içerisinde böyle bir şey yok. Günah mahrem yer olduğu için ama oruçla bir alakası yok. Oruçlu iken günahlardan biraz daha fazla uzak durmamız gerektigi için uygun olmayabilir.
Gul-42 Gonuel https://kurul.diyanet.gov.tr/Cevap-Ara/487/agda-veya-epilasyon-yaptirmak-oruca-engel-olur-mu