zeynepzeze 3 ay 23 günlük. Uyumuyor uyuyorsa da 20 dakika uyuyup meme istiyor. Beşiğe yatırınca kıyamet kopuyor. Artık uyuyamamaktan çok yoruldum, yorgunum. 😢
Ikrazumra19 zeynepzeze klasik bir yorum yapicam cok normal cok cok normal seni sitiyor acikiyor kokunu ozluyor uyumak istemiyor gibi bir suru sebep var ayni seyi bende yasadim 4 ay gogsumde yasadi resmen
Duhamm-91 zeynepzeze canım yanında yatırın sana değil bu sitemim ama bunlar daha bebek sizin kokunuza size ihtiyacı var senin uykun açılsa uyumazsın daha emmek istediği anda emzirmeniz lazım ben öyle yapıyorum bebeğim 3 aylık ve 1 buçukta yatarız 11 buçukta kalkar arada ağlar 2 kere meme ister bu kadar he şu da var belki süt yetmez sürekli uykudan uyanır doymadığı için onu doktora danışırsın
zeynepzeze Duhamm-91 Zaten yanımda yatıyor. Ağladığı an meme veriyorum ayrıla doktor tavsiyesiyle mama. Aç falan değil eminim. Doğduğundan beri bu durumdayız. Bu zamana kadar bir kez bile beşiğinde yatmadı 😢
Cns-blgn67 Şuan aynı durumda benim canım. 5. Aya giricez uyurken ağlayarak uyanıyor beni istiyor kucağımda uyuyor yatağa bırakınca başlıyor ağlamaya. Atak dönemiymiş umarım geçer.
zeynepzeze Cns-blgn67 Doğduğundan beri böyle nasıl atakmış bu ya 😒 Gelişimi için de iyi değil sürekli uyanıyor çok üzülüyorum. Birde bende artık çok yorgun hissediyorum kendimi
Aselinciblt Benim 7 aylık hala uyumuyor delirmek üzereyim artık düzelmek geçmek bilmiyor hep gözleri kızarık ağlıyor uyuturken kıyametler kopuyor yardım destek al canım benim annem ve iki kız kardeşim var hep yanımdalar çok şükür
zeynepzeze Aselinciblt Benim de annem, babam yanımda ama inanın yetmiyor. Annemle gece gündüz ayaktayız. Uykuya hasretim. İnşaALLAH düzelirler bir an önce
zeynepzeze cero21 Akşam 8den sonra ışıkları kapatıyorum. Emiyor veya mamasını içirip pışpışlıyorum o şekilde yatırıyorum ya hemen uyanıyor ya yarım saat uyuyor. Sonrası da bu şekilde devam ediyor
Duhamm-91 zeynepzeze canım 8 çok erken birde gündüz uykuları var bir hesap yapıcaksın iyice yorulacak öyle uyuyacak bak benimki 1 yada 1 buçukta uyuyor çünkü 7 de bi uyur 2 saat uykusunu bi alır sonra 1 buçuğa kadar uyumaz
Duhamm-91 zeynepzeze bir de 8 de uyutmaya başlayınca uyuyup uyanır her uykusundan bu sefer uzun uyku uyumaz