MucizemES Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese ☺️ Aramızda bebişine Holle mama kullanan var mı acaba ...kullanıpta iyi geldi gaz yapmadı veya kilo aldırdı diye düşünen...teşekkürler 🤗
Happy_ MucizemES canım her mama her bebege yaramıyor aklında bulunsun .. misal veriyorum benim ki yer 1 kilo alır gaz ve sorun yapmaz seninki yer 500 gr alır gaz yapar kabız yapar bilemeyiz yani ama eğer mama kullanicaksan ki kendi şahsın adına konusayim gaz yapmayan mamalar var mesela onlardan kullan int arastit en cok kullanılan mamalara bak ona gore başla mamaya bide doktor mu dedi bu mamayi sana kullan diye yoksa kendin mi almak istedin
MucizemES Happy_ teşekkür ederim evet söylediklerinize katılıyorum mesela çoğunluk SMA mamanın iyi kilo aldırdığını söyler ama benim bebeğim sewmedi hiç isteyerek içmedi onu sadece uykuda zorla verdim be kilo filan aldırmadı bu mamayıda doktorumuz söylemedi ben biraz araştırıp hip ve bahsettiğim mamanın işte daha organic zararsız olduğunu filan duydum öğrendim sonra hip mamayı denemeden önce bu holleyi kullanmaya başladım iyi geldi gibi sewerek içiyo en önemlisi bu derdim öncelikle kilo alması değil ztn sewsin içsin rahatsız etmeyip karnı doysun yeter böyle olunca dewamında da illa ki kilo alacaktır
ozlemsenel Kilo aldırmasını blmiyorum ama içinde prebiyotik lif yok, nişasta var vs özellikleri pek iyi değildi instagramda baya incelemesini yapmışlardı ben kendim de baktım iyi değil gerçekten
simgetaskisla hole ilk kez duyuyorum ama bilindik marka tercih edin derim size. bebek sağlığı bu yani
Nurtupu simgetaskisla holle dünyada demeter sertifikasına sahip tek mama. Demeter sertifikası ürünün içerisindeki bütün maddelerin tamamen organik olması demek. Alman üretimi bir mama Türkiye ye yeni geldi.
mnetsrn34 Nurtupu Yanlış anlamayın ama içindekiler eksik olduktan sonra organik olması yeterli mi? İçinde nişasta var, nişasta dediğiniz organik olsa ne olur olmasa ne olur, nişasta yani...
mnetsrn34 Canım holle hiç duyulmuş bi mama değil çok yeni ben güvenip kullanamazdım bence sen de daha köklü bilinen bişey kullan aptamil gibi mesela
sevdeguzelcoskun https://www.anneysen.com/ilk-yil/makale/yenidogan-bebek-mamasi-markalari-yenidogana-hangi-mama-verilmeli_10381 burdan incele bence mamaları