Polyana_004 Kızlar kanguru almak istiyorum bebeğim 2 aylık 3 aylikta kulanicam tavsiye etiginiz satacagimjz kanguru var mi
Melike20 Polyana_004 bende de baby plus gri var ama hiç kullanmadık bende kızımda sevmedi yada biz yapamadık
Sekerportakal Polyana_004 gardolap uygunal7 yazarsanız 2 adet mevcut elimde chicco ve baby plus 0 kullanılmadı hediyr gelmişti duruyor öyle
Hlmylmz Polyana_004 benimki 2 bölmeli belirli aydan sonra fermuarı açıp öyle oturtuyorsun küçük ve büyüğe göre çok rahat tatlım bişe britax römer diş marka bakın beğenirseniz telefonlaşırız
Polyana_004 alparbsr yani bilmiyorum ki ne beni rahatsız etsin ne bebeğimi ve kaç aylığa kadar kulanilir
Zeynali merhaba elimde bu kanguru var birkaç kez kullanabildim bacagimdan rahatsız oldugum için ama sevmiştik hatta satıp satmama konusunda kararsız kaldım güncel fiyatını görünce ama ikinci çocuk düşünmediğim için ihtiyacı olan birine gitsin isterim 🌸
Polyana_004 Zeynali bunda çok güzel ya fiyat nedir acaba walla doğrusu ihtiyacım var çokta maddi durumum iyi soylenemez bide kirada yaşıyorum yani oan göre güzel bi fiyat verirsiniz
alparbsr Benimde elimde bundan var canım 3 veya 4 kere kullandık hatta birinide evin için de kullandım durmuyor diye hiç bir yırtığı söküğü lekesi de yok tertemiz
Zeynali Polyana_004 ben alırken 800 civarındaydı hepsi buradada fiyatına baktım çok daha uygun görünüyor ama yorumlarında başka marka gönderildiği yazılmış bilemiyorum ben size 400 diyebilirim nerdeyse sıfır kutusunda duruyor öylece
alparbsr Polyana_004 anladım canım ama çok düşük bir fiyat suanki fiyatı yazıyor zaten ve elimde olanda sıfırdan farksız inşallah bütçene göre güzel bir tane bulursun 🌸
Cady Egg baby ergonomik kanguru sıfır sevmediği için hiç kullanamadik yeni hiçbir hasar yok fiyat 350 TL satıyorum ilgilenen varsa yazabilir