gamzegem gizemmalperen 4 aylıkken günde birkaç kere kucağımda oturtmaya başladım 5 ay dolduğunda arkasına yastık koyarak ara ara koltukta oturttum 6 ay 10 günlük şuan kendisi oturuyor 3 gündür
Cnrars gizemmalperen benim oğlum üç aylık ama doktorumuz boynunu daha çocuk dik tutamadan baslama oturtmaya dedi bize
Newmomy gizemmalperen doktorumuz 4. Ay tamamlanınca destekli oturmaya başlayabilirsiniz dedi zaten bebeğim sürekli oturmaya çalışıyor anakucağında, kucakta falan sürekli oturur pozisyona gelmeye uğraşıyor yatırınca ağlıyor şuan 4.5 aylık
Ecemsultan gizemmalperen 5 ayda kısa kısa oturttum şimdi 6.5 artım tamamen oturuyor hafif dəstəklə tabi
gizemmalperen gamzegem benimde 4 aylık olucak düşünüyordum acaba erken mi dedim de sorayım dedim teşekkür ederim ☺️
Ozgee59 gizemmalperen 4.5 aylıkken destekli oturtmaya başladım 6 aylık olmasına birkaç gün kala da desteksiz oturabiliyordu. 3 aylıkken falan kafasını kaldırıyordu sürekli oturmak istiyordu buna bakarak oturtabilirsiniz diyor doktorlar.