ipekelc Sezeryen doğum yapalı 5 ay oldu doğumdan sonra reglim düzenliydi her ay 28 gün arayla regl oldum fakat bu ay 1 haftalık gecikmem var normal midir
dilara_0 ipekelc regl olduysaniz sıkıntı yok ama daha olmadiysaniz hamile de olabilirsiniz lakin doğumdan sonra 1 yıl düzensiz olması da normal görülüyor. Test yapıp içinizi rahat ettirebilirsiniz 🥰
Melike20 ipekelc bende doğumdan 8. Ayda regl oldum sonraki ay yani şuan gecikmem var dün test yaptım negatif çıktı ama akıntım geliyor içim rahat etmiyor bi türlü yarın kadın doğuma gidicem 7 gün gecikti
dilara_0 ipekelc hiç belli olmaz çok okudum burada kırkından sonra ilişki yaşayıp da 2 aylık bebeği varken hamile kalan. Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi ❤️
kandelci @ipekelc bende bu ay tam 1 hafta geciktim hamile olmadığımdan emindim ama insan ister istemez şüphe duyuyor takı bu sabaha kadar . Bugün regl oldum tam 1 hafta gecti
a_s345 Melike20 merhaba benim de 2 . Aydan sonra reglim geldi suan geciktim korunuyoruz da ama bugün 7. Gün test yaptım negatif doktor ne dedi acaba size bende ona göre gidicem kadın doguma