Iscan Son bir hafta on gundur nerdeyse saat başı uyanıyor sureklı emmek ıstıyor çok yoruluyorum artık ne yapsam bilemedim
Zinnetnur Iscan bizde de 6. Ayda uyku gerilemesi başladı 6 ay 25 günlük oldu hala devam ediyor sanırım atak mı diş mi anlamadım yine bi güncelleme yükleniyor sanırım bende 1 aydır uyumuyorum bir de çalışıyorum şimdi bir de ramazan girdi araya zombi olcam galiba
Iscan Zinnetnur aayy bitsın biran önce gece uyku yok ıkı çocukla gunduzde yatamıyorum biri uyusa biri uyanık zor olmaya başladı diş oldugunuda düşünmüyorum ya aç desem ek gıda başlafık artık iyi kotu yiyor ay bilmiyorum
zeynepsu1 Bizimde beş bucuk aylikken basladi bugun 6 ay olduk bakalim bu atak donemi nezaman gececek dr.ada sordum uyumuyo ne yapabilirim diye ama bisey yapilamazmis bu sekilde ilerlenecek mecburen..
Zinnetnur Iscan bende bilmiyorum ama forumda genelde bu aylarda olan bebeklerde aynı problem var bütün anneler benzer şeyler söylüyor gelişimsel bir süreç galiba artık canları sağolsun geçer sabır dmeekten başka çare yok ben uyksuuzluğa bile alıştım 1 ayda 😵💫
Iscan Zinnetnur ben uykusuzluga gelemiyorum ya 10 gundur boğazım ağrıyor desem sebepsiz yere dinlenemedem uyku problemi yaşasam hep böyke oluyor hoop hastaalanıyorum 🤦🏻♀️
Grimor88 Ay sadece biz yaşıyoruz saniyodum bu durumu ya. Kızım 7 ay 2 günlük yaklasik 1 aydır gece kesintisiz uyuyan kızım en az 4-5 kez kalkiyor. Ama uyanmiyor uykusunda ağlıyor sallasamda susmuyor kucağıma alıp pış pış yapinca duruyo yatiriyorum yarım saat sonra tekrar aynısı.. gündüzde asla durmuyo karnı tok altı temiz oyuncak veriyorum oyun oynuyoruz ama sürekli bi ağlama halinde inanilmaz yorgunum uykusuzum ne zaman geçer hic bilmiyorum. Kafamda bi hunim eksik
nesrinuras 6 aylık bebeklerde hemen hepsinde var demekki biz de 4 gündür öyleyiz hep bir huzursuz, uykuda ağlıyor gözleri kapalı kucağıma alıyorum daha çok ağlıyor, ayağımda sallıyorum bazen duruyor öyle bazen onu da istemiyor inşallah bir an önce geçer.