mrvzknizmir Kızlar kilo vermek istiyorum aralıklı oruca başlıyorum ama şu çikolata tatlı abur cubur krizlerine engel olamıyorum bu konuda ne yapacağım hiç bilmiyorum kilo vermem lazım ama şu tatlıya karşı zaafım var bu durum nasıl aşacağım😞
Polyana_004 mrvzknizmir kilo vermek istiyorsa aşırıya kacmamak şartıyla yiyebilirsin bı tane ama sabah akşam su tukket özelikle sabah aç karına bi ayda 6 kilo verdim sürekli su su su limonlu su
Zeytinpekmez mrvzknizmir doğumdan sonra hiç olmadığı kadar tatlıya düştüm günde 4 çikolata yerdiöm. Aralıklı oruç 1 kere denedim ilk günden yapamadım . Yeşil çay ve limonlu suyun süt azalttığını duydum emzirme danışmanından. Şimdi diyetisyene gidiyorum iyi oldu birisinin baskısını hissetmek . Çikolata çekmiyor artık canım.
Sare-10 mrvzknizmir bir hafta abur cubur yeme bağımlı gıbı vücut istemıyor adet dönemleri harıc sonrasında da yemen lazım çünkü ben bır tane yedım mı kendımı durduramıyorum. Hanı bir parça yıyeyım falan yalan oluyor hepsını yıyorum yememek laxım
gulsumyeter2415 Ramazandan önce yaptım 67 kiloya kadar inmistim şimdi bıraktım oruç bitsin tekrar başlayacagim
limonzeytinmom mrvzknizmir Diyetisyenle başlayın. Hayatımda ilk defa diyete başladım. 7 martta cokda uzun değil ama 3.günden sonra o krizler yok oldu. Ben çok cikolata seven biri değilim ama emzirdiğim için akşamları koca büyük kare çikolata yerdim suan istemiyorum bile mesela. Bence tamamen kendimize yaptıgımı iğrenç bir alışkanlık 😮💨🥴