nilumay 26 günlük bebeğim var.Meme uçlarım çok kötü oldu denemediğim kalmadı.Lansinoh,uma🌙den krem,bitkisel yağlar sıcak duş masajları farklı önerisi olan lütfen yardımcı olsun
Gul-42 nilumay kesınlıkleeeee gümüş kapak benım meme uclarım berbattı cunku meme ucum yoktu gumus kapak gecırdı cıkarmadan tak sureklı emecegı zaman cıkar
Hdemir1618 nilumay emzirmeden 15 dakika önce ve sonrasında buz koyun birde emzirdikten sonra anne sütüyle silin. Fitokrem sürüp açık bırakın nemlensin emzirmeden yıkayın ama. Ben saçlarımı yoluyordum acıdan benm böyle geçti.
nilumay kornisontursu_ pişik kremi bepanthol streçe sardım yine olmadı 😔sürekli emdiği için iyi olmuyor
Seewoo nilumay sakin göğüs kalkani kullanmayin kullanacaksanizda sürekli düzenli kaynatin bende enfeksiyona sebeb oldu . Diger bir önemli nokta gümüs kapak iyidir meme ucunuz iyilestiginde birakin ki bagimli hale gelmeyin. Ücüncü önemli nokta gögüslerin alisma ve agri süresi dogumdan itibaren 6 hafta sürüyo yani birazcik daha dayanmanizi öneririm biliyorum cok zor yasadim bu yollardan gectim ama sakin benim yaptigim hatalari yapmayin. Siz cok güclüsünüz birazcik daha dayanin..