sendrom58 Kızlar kaşlarım birbirinden farklı, ve istedigim gibi değiller. Bu yüzden yaptırmak istiyorum. Yaptıranlar varsa memnun kaldımı? Nerede yaptırdınız önerirmisiniz
rusene sendrom58 valla ben yaptım yalan ya vallahi erken geçiyor hele ki namaz kılıyorsanız hemen geçiyor ıslanınca bide banyoda az kalman lazım yoksa buharla siliniyor çok sıkıntı
Gurbettegelin sendrom58 ben evlenmeden önce yaptırmıştım 4sene olacak hala duruyor akıp akmaması cilt tipinle alakalı çok yağlı bir cildin varsa pudralama da yaptırabilirsin arkadaşım yaptırdı o da çok memnun
caniminikizleri sendrom58 2 defa yaptrdim valla bir daha yaptrmam düşünmüyorumda acısı zaten berbat aksada bir kurtulsam
mihranaslan sendrom58 anadolu yakasında neredesin ona göre bir yer önereyim ben yaptırdım 2 ay oldu memnunum
ikievlat sendrom58 ben iki defadır yaptırıyorum yani 2 sene arayla 2 şer seans ama berbattı ilk gittiğim yer yine daha uzun kaldı diğer gittiğim yer Sevim alandı 2 ay yok rötüşe gideli yok gibi bişey doğumdan sonra bende pudralama yaptırabilirim 🌸olan kaşlarımda gitti ve herkeste öyle mi ama canım çok yandı
Umutdamla20 sendrom58 ümraniye selin beautyde yaptırdım once nasıl ıstedıgımı sordular sonra uyusturucu krem surup işleme basladılar 1/1.5 saat surdu ılk ıkı gun rengı koyu oluyor sonra acılıyor bır ay sonra da rutuşa gittim suan memnunum herkes dogal durdugunu ve seklının iyi oldugunu soyluyor