solmazcan Merhaba , bebeklerde reflü nasıl geçer deneyip çözüm bulanlar yazabilir mi 2 aylık bebeğimde reflü varmış ağzından salya akıyor sürekli köpüklü şekilde birde sürekli hihh hıııhhh şeklinde ses çıkarıyor
Ayserose Bebeğim 9 aylık kusması daha yeni yeni azaldı. Reflü dediler tahlil vs yapmadan gaviscon infant verdi doktor kullanmadım çünkü prospektüsünde 2 yaş altı kullanılamaz yazıyordu elbet geçer dedim ve geçiyor yavaştan mideleri genişledikçe
Ayserose solmazcan evet ilk 3 ay reflü yatağı kullandım sonra hareketlenince kullanamadık. Kendi yatağına sonradan eğim vermedim
Ayserose karenipek bizim kilo alımımız normal seyrinde ilerledi hep çok şükür bu yüzden de vermedim ben tabi kilo alımı durduysa mecbur ilaç veriliyor
karenipek solmazcan çok fazla kusuyordu yediğini olduğu gibi çıkarıyordu ve bu kusmalar yavrumu çok etkiledi artık yemek yemeyi bile bıraktı anne sütünü bıraktı mama bıraktı bütün mamaları denedik diyebilirim.doktora gittik bi kaç tane en son bi doktor raporlu mama verdi günde bir tane kullanın dedi(200 ml düşün onu bir günde bitirmiyorduk ) bir de gaviscon toz şeklinde şurup verdi çok şükür o şurup sayesinde kusmalrı azaldı 5 ay 21 günlük bu arada bira daha iyi ama şimdi de sadece uykuda mama yiyor uyanıkken asla yemiyor bende artık alıştım bu duruma önceleri üzülüyorum ama şimdi diyorum 1 2 ay daha böyle gider sonra inşallah düzelir