tombikdonerkankasiiskender Acımıyolar böyle leke leke olmuş anormal geldi bana, bunlar haricinde ağzımın içi aft dolu bademciklerime kadar dahiliyeye randevu 16 gün sonraya veriyo napacam ya 🤦🏻♀️
lceLady tombikdonerkankasiiskender Sağlık ocagına gitsenize o size yazar ilac Dilinizi diş fırcası karbonat ile temizleyin cıkar onlar
lceLady tombikdonerkankasiiskender Birde bol tuzlu su gargara yapın aft için. Agrısını alana kadar suyu agzınızda tutun. Sık sık yapın 2 güne geçecek
[silindi] tombikdonerkankasiiskender En büyük etken, stres. Bende de var şu an. Aşırı stres yüklüyüm..
tombikdonerkankasiiskender lceLady en son üç gün önce sağlık ocağına gittim grip için ilaç yazsınlar diye yanlış ilaç vermiş doktor kusmaktwn öldüm bittim daha gitmiyorum oraya
2boymommy tombikdonerkankasiiskender Cok gecmis olsun Karbonatli suyla agzinizda bekletin belki ise yarar ama doktora gidin bi
tombikdonerkankasiiskender 2boymommy bana ağrı falan yapmıyo suan dilimdekiler ama sebebini çok merak ettim 😔
lceLady tombikdonerkankasiiskender evet yalnış verebiliyorlar muhakak kontrol edip öyle için 🤦♀️ Banada cok denk geldi
2boymommy tombikdonerkankasiiskender olsun canim bence bir göster ne olur ne olmaz agrimasi acisi olmadigi iyi bi nebze o yönden rahatsin 🙏🏻
2boymommy [silindi] hosbuldumm canim🌸 yaa gecmis olsun nesi var? Ay allahim bu cocuklarda bu hastaliklar niye bitmiyor yaaa 😐
tombikdonerkankasiiskender 2boymommy aynen ramdevu bakıcam sürekli ptal eden olur belki erken tarihte
[silindi] 2boymommy Alerjisi var canım büyük ihtimalle geçenlerde bir sorun yaşadık. Birde dün akşam bulaşık tableti emdi🤦🏼♀️
2boymommy [silindi] neyden süpheleniyorsunuz peki canim? Amaaan yaramazliklar basladimii 🙈 iyi ama dimi??