bikupakahvee Kızlar bebeğimin altını alırken fark ettim makatının üst kısmında çok minik bir şişlik var sebebi nedir acaba varmı başına gelen doktora götürmekimiyim 2. Postum lütfen cevap yazın
Hilalavccc bikupakahvee Bende görüp doktora götürmüştüm oluyormuş zaten öyle hatta ismini bile söylemişti de unuttum hemen makatın üst taradı minicik yukarıya doğru
bikupakahvee Hilalavccc ya evet evet geçici bir şey yani değilmi doktora götürmeme gerek yok önemli değil
Hilalavccc Hilalavccc Geçici mi bilmiyorum. Ben doktora makatı şiş galiba demiştim bakmıştı ha yok orası öyle oluyor dedi bişey çizgisiymiş adını unuttum valla canım 😂
Hilalavccc bikupakahvee Senin aklında soru kalmasın bence hem rutin kontrole git hemde bebeğinin orasına baktır
omermetem bikupakahvee aynı şey birebir bizde de var erkek, kız çocuk değişiyor mu bilmiyorum ama bizimki erkek acaba normal birşey mi bu durum. Bizim doktorumuz kontrol edin büyürse çocuk cerrahına gösterin demişti.
bikupakahvee omermetem çocuk cerraha gösterdik kaka yaparken zorlanmasından ötürü olmuş dedi neredeyse geçti zaten genelde kabız olduğu zamanlar daha belirgin oluyor zorlandığı için sadece kaka sında kan görürsen getir demişti doktor
omermetem bikupakahvee hmm doğru bizimki de gaz ve kaka yapamama ile başladı bu durum inşallah geçer 😢